uvijek zgodna!

Fani Stipković utegnula se u tajice pa se fotografijom javila iz teretane: ''Najbolji osjećaj!''

Fani Stipković - 2 Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Fani Stipković počastila je pratitelje fotografijom iz teretane, gdje je pozirala u topu i tajicama koje su istaknule njezine isklesane noge.

Naša sportska novinarka Fani Stipković slovi za jednu od najljepših i najzgodnijih žena s domaće scene, a za tu titulu itekako se morala dobro oznojti.

Fani ne krije da svoje tijelo dovodi do savršenstva napornim radom pa je tako i ovog puta objavila fotografiju iz teretane.

"Najbolji osjećaj", napisala je na Instagram priči gdje je ispozirala u šarenim tajicama i topu.

Lijepa novinarka nedavno je privukla pažnju na madridskom stadionu gdje je pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka, a fotografije pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Fani se još prije nekoliko godina odselila u Španjolsku gdje je radila kao novinarka.

Tamo je upoznala i svog sadašnjeg supruga Fernanda Hierra, a njihovu ljubav uvećao je i sinčić Nicolas kojeg je rodila u listopadu prošle godine.

Ovo ljeto odmarala je u Hrvatskoj, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svi su gledali u outfit u kojem se Ronaldova Georgina pojavila na aerodromu, je li ovo primjereno za takvo mjesto?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Fotografije Angelininih ruku obilaze internet, zbog ovih prizora fanovi su se jako zabrinuli za nju: ''Nešto nije u redu!''

Povezana vijest Celebrity Nedu Ukraden zbog fotke u badiću napali da koristi Photoshop, pjevačica im nije ostala dužna!

Povezana vijest Celebrity Adele se emotivno oprostila od Münchena nakon koncertnog ljeta pa rastužila fanove: "Neću vas vidjeti nevjerojatno dugo..."

Povezana vijest Celebrity Tko je nova djevojka Brada Pitta? Tajanstvena brineta nekad je bila udana za zvijezdu "Vampirskih dnevnika", a danas je u vezi s legendom!

Povezana vijest Celebrity Zovu je našom kraljicom sapunica, a evo što ona kaže o tom nadimku: ''Ne bih ja rekla, ima ih više koje mogu nositi tu titulu''

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS