Poznati su detalji

Fani Stipković i Fernando Hierro sedam mjeseci nakon rođenja sina okreću novu stranicu, on je donio veliku odluku!

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 +19 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Galerija

Fernando Hierro postao je sportski direktor saudijskog kluba Al Nassr, zbog čega sa suprugom Fani Stipković i njihovim sinom Nicolasom Valentinom seli u Saudijsku Arabiju.

Suprug Fani Stipković, legenda Reala Fernando Hierro, ima novi posao.

Bivši nogometaš, koji je dosad bio menadžer meksičkog kluba Deportivo Guadalajara, postao je sportski direktor saudijskog kluba Al Nassr, za koji igra Cristiano Ronaldo.

Zbog toga Fani i Hierro sa sedmomjesečnim sinčićem Nicolasom Valentinom uskoro sele iz Meksika u Saudijsku Arabiju, točnije u Rijad, a strani mediji pišu kako će im susjedi biti Ronaldo i Georgina Rodriguez, koji tamo žive od prošle godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

Inače, Fani i Hierro upoznali su se tijekom intervjua koji je ona, kao sportska novinarka, vodila s bivšim nogometašem, Vezu su ispočetka skrivali od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Vjenčali su se u rujnu prošle godine na intimnoj ceremoniji u Meksiku i Fani je na vjenčanju bila trudna, a krajem listopada dobili su sina.

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

Pogledaji ovo Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković progovorila je o majčinstvu pa priznala: ''Trudnoća me iznenadila, a prije toga bilo mi je važno da...''

Pogledaji ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Pogledaji ovo Fani Stipković Celebrity Evo kako izgledaju roditelji Fani Stipković, u daleki Meksiko otputovali su kako bi vidjeli svog unuka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Portret Kate Middleton Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 2 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene