i ivanišević je s njima!

Pogledajte tko je od naših političara podrška Vatrenima u Berlinu, utakmicu prate iz svečane lože!

Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 11 Luka Stanzl/Pixsell 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Na utakmicu Hrvatske i Španjolske stigla su i brojna naša poznata lica, evo tko se sve našao u svečanoj loži.

Na utakmici Hrvatske i Španjolske puno pozornosti fotografima je privukla svečana loža u kojoj su se našli naši, ali i strani političari.

Od naših političara, ali i drugih poznatih osoba viđeni su predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, a tu je bio i predsjednik UEFA-a Aleksander Čeferin.

Na tribinama ispod, utakmicu Hrvatske i Španjolske gledao je i naš bivši tenisač Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom.

Povezana vijest Celebrity Poznata influencerica iz susjedstva bodri Vatrene u tangama, a ima i dres koji je napravljen samo za nju!

Povezana vijest Celebrity Oženio se 25-godišnji bivši hajdukovac, pogledajte na čemu je stigao na svoju svadbu: ''Ode čovik...''

Povezana vijest Zanimljivosti Ljubiteljima automobila zbog ovih će fotki zatitrati srce, kockastog Lamba nije bilo teško uočiti na ulicama Novalje!

Povezana vijest Celebrity Majka našeg mladog reprezentativca uputila vruću podršku Vatrenima u navijačkom kupaćem kostimu!

Povezana vijest Zanimljivosti Hrvatica Sara i suprug Španjolac atrakcija su među navijačima, sve je zanimalo tko tu koga bodri!

Povezana vijest Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kolinda prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom izdanju, jedan detalj posebno se isticao, a otkrila je i zašto nije u Njemačkoj

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS