njihove fotke obišle svijet!

Hrvatica Sara i suprug Španjolac atrakcija su među navijačima, sve je zanimalo tko tu koga bodri!

Hrvatica Sara i Španjolac Toni Hrvatica Sara i Španjolac Toni Sanjin Strukic/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 8 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 7 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 6 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 5 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 4 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 3 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 2 Hrvatica Sara i Španjolac Toni - 1 +0 Hrvatica Sara i Španjolac Toni Galerija

Supružnici Sara i Toni danas će navijati svatko za svoju državu, ali zajedno, pogledajte zašto su njihove fotografije obišle Hrvatsku!

Uoči utakmice između Hrvatske i Španjolske pored fan zone blizu Brandenburških vrata trajao je navijačko ludilo, a u moru navijača pažnju su privukli Hrvatica Sara i njezin suprug, Španjolac Toni.

Naime, veseli supružnici navijački su bili raspoloženi, a danas su na utakmici navijali zajedno, svatko za svoju ekipu, kako su sami objasnili.

Svatko dotjeran sa svojim državnim simbolima, poljubili su se za fotografije, a prizore koju su obišli Hrvatsku pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u hrvatskom dresu poželio Vatrenima sreću i postao hit na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Obitelj Luke Modrića - 1 Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

Pogledaji ovo Josipa Hadrović Celebrity Poznate Hrvatice prošetale špicom u navijačkim izdanjima, neće vas iznenaditi tko je privukao najviše pažnje!

Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +25 Claudia Rivier - 4 Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +30 Zlatko Dalić i supruga Davorka - 1 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene