Mlađa 27 godina

Tko je lijepa partnerica Zdravka Mamića? U Hercegovku se zaljubio dok mu je bila tajnica, ljubav skrivaju od medija

Jelena Planinić Damir Hajdarbašić/Pixsell 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Zdravko Mamić svoju novu partnericu vješto skriva od javnosti, a evo tko je ova 27 godina mlađa ljepotica.

Na 13. Međunarodnom sportskom simpoziju Simposar premijerno je prikazan dokumentarni film o treneru Vahidu Halilhodžiću "Moja istina - Vaha". Među brojnim okupljenima iz svijeta sporta našao se i odbjegli Zdravko Mamić s djevojkom Jelenom Planinić.

Bivši izvršni predsjednik nogometnog kluba Dinamo i partnerica u vezi su duže od godinu dana, a ovo je njihov prvi javni izlazak.

A evo i tko je ona.

Jelena dolazi iz Ljubuškog, a od Mamića je mlađa 27 godina. Za njihovu ljubav pročulo se prošle godine, a par navodno muti već više od tri godine. Upoznali su se dok je ona još bila njegova tajnica i u braku s drugim muškarcem.

Kako se ranije pisalo, Mamić je 2020. osnovao tvrtku ''Plavo sunce'' koja se bavi solarnom energijom, a godinu dana kasnije osnovana je tvrtka ''Majsko sunce'', čija je direktorica Jelena Planinić, piše Večernji.

Jelena na društvenim mrežama ne voli objavljivati svoj privatan život, ali dosad su podijelili nekoliko svojih fotografija. O njoj se ne zna puno, ali na svom LinkedIn-u navela je kako je nekad radila kao recepcionerka. 

U domaćim medijima šuška se kako je par već izrekao i sudbonosno ''da'', ali oni te informacije nisu potvrdili.

Inače, to bi Zdravku bio treći brak. Zdravkova prva supruga zove se Nada, a vjenčali su se kada je njemu bila samo 21 godina. Upoznali su se u klubu Sceni, a o misterioznoj Nadi poznato je da je od njega starija devet godina te da je završila fakultet u Londonu i Rimu i govori pet jezika. Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija. No, ljubav nije dugo trajala, a zašto su prekinuli pisali smo OVDJE.

Zdravko je potom 1994. godine na utakmici na Maksimiru upoznao svoju drugu suprugu Marinu te je svojevremeno za medije izjavio da se u nju zaljubio na prvi pogled. Ubrzo nakon vjenčanja rodila im se kćer Lucija, a potom i Iva, a za njihov razvod nije se znalo sve dok Zdravko nije snimljen sa sadašnjom djevojkom. Kako Marina izgleda, pogledajte OVDJE.

Njihove kćeri vrlo su uspješne, a kako one izgledaju i čime se bave pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Lane Klingor Mihić, ove godine dopunila ga i je dodatnim mjestom za uživanje!

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Perčin otkrila detalj o razvodu od Momčila koji se dosad nije znao: ''Kad su mediji dobili informaciju...''

Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

Lijepa Tia Jurčić ne odvaja se iz zagrljaja NBA legende, prije nekoliko mjeseci rastala se od Mamića!

Bivša supruga Zorana Mamića došla je podržati poznatu prijateljicu, ali način na koji je kombinirala svoju odjeću bio je veća atrakcija

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS