uživala s obitelji

Najpoznatija "kućanica" itekako se može pohvaliti nevjerojatnom linijom u 50. godini, sve će vam biti jasno kada vidite ove prizore s plaže!

Eva Longoria - 6 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Eva Longoria ukrala je svu pažnju na plaži u narančastom kupaćem kostimu, a vreli ljetni dan provela je s obitelji.

Američka glumicu Eva Longoria pokazala je svoju nevjerojatnu figuru na španjolskoj plaži na kojoj je bila u društvu sina Santiaga.

49-godišnja glumica oduševila je izgledom u narančastom bikiniju, koji se sastojao od dubokog trokutastog gornjeg dijela i donjeg dijela na vezanje.

Upijajući malo sunca u Marbelli sa svojim sinom i suprugom Joséom Bastónom, obitelj je uživala u kupanju u moru nakon preseljenja u Španjolsku prošle godine.

Tijekom zabavnog dana viđenu su kako se ukrcavaju na pedalinu u obliku automobila, a Eva je još jednom sve oduševila izdanjem bez trunke šminke.

Eva je također nedavno u izlasku sa sinom pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu i dokazala da je prava prirodna ljepotica.

Ona inače nema problema sa samopouzdanjem pa često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernoj, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom.

S Joseom Bastonom vjenčala se 2016. godine u Meksiku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novak Đoković s obitelji odmara na luksuznoj jahti za koju je izdvojio vrtoglavu cifru, a evo i po kojoj njemu bitnoj osobi je dobila ime!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Dvornik sasvim iskreno o kćeri Elli: "Ona je 'nemajka' za današnje pojmove..."

Povezana vijest Celebrity Pogledajte jedinu fotografiju supruge Željka Joksimovića u bikiniju, rijetko ju viđamo u takvom izdanju, a ona vješto krije svoje vitko tijelo!

Povezana vijest inMagazin Kako su Baruni dali svoj doprinos u povratku imena Dinamo: "To je bilo vrijeme kad se zvao Croatia i bila je velika borba..."

Povezana vijest Celebrity Adele šokirala izjavom koju nitko nije očekivao, evo kako je objasnila svoju drastičnu objavu!

Povezana vijest Celebrity Zanosna kći Zdravka Čolića bez gornjeg dijela bikinija zagolicala je maštu pratitelja, njezine su fotke hit na društvenim mrežama!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS