Fino mu je vratila!

Poznatog nogometaša paparazzi snimili u nevjeri, njegova supruga našla je originalan način da mu se osveti dok je on bio na Euru!

Kieran Trippier i supruga Charlotte - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Engleski nogometaš Kieran Trippier u središtu je skandala zbog nevjere, šuška se da se on i supruga Charlotte rastaju.

Engleski reprezentativac Kieran Trippier nalazi se pred razvodom od supruge Charlotte zbog nevjere.

Naime, u svibnju 2023. Trippier je sa suigračima iz Newcastlea slavio plasman u Ligu prvaka. Međutim, te je večeri završio s drugom ženom, a sve su snimili paparazzi te objavili video i fotografije.

Charlotte, koja je tada bila na odmoru u Španjolskoj, vidjela je fotografije. S društvenih mreža odmah ga je obrisala, a nedavno se javila sa zanimljivom porukom.

"Prije ili kasnije preboliš s*anja za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu", napisala je na Instagramu.

Kako piše Daily Mail, njihov brak je u krizi već neko vrijeme, iako su pokušavali riješiti nesuglasice prije Europskog prvenstva. No čini se da ih nisu riješili jer Charlotte nije došla podržati supruga u Njemačku.

"Već neko vrijeme se zna da nisu u dobrom odnosu. Imali su problema i pokušavali su ih riješiti, ali se to pokazalo prilično izazovnim. Charlotte je ostala u Engleskoj s njihovom djecom tijekom Eura, za razliku od ostalih WAGsica, koje su letjele u Njemačku na utakmice. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi između njih nakon završetka Eura", rekao je izvor tijekom prvenstva.

A evo i kako mu se osvetila. Charlotte je, dok je Kieran bio na Euru, stavila njihovu kuću vrijednu 3.8 milijuna funti na prodaju.

Par je u braku od 2016. godine i imaju troje djece.

Zajedničke fotografije na njihovim profilima još su prisutne, ali službena potvrda razlaza još se čeka.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lana Jurčević oduševila pratitelje velikodušnim potezom: ''Uvijek sam se pitala gdje ću s njom, pa evo...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje Minei priredio pobjednik našeg hit-showa: ''Moglo je samo ovako, na prepad!''

Povezana vijest Celebrity Nijednom španjolskom i njemačkom reprezentativcu nije dugo trebalo da svoje bolje polovice odvedu pred oltar, jasno je i zašto!

Povezana vijest Celebrity Supruge talijanskih nogometaša sve od reda osvajaju ljepotom, a čak dvije od njih trenutno čekaju i prinovu!

Povezana vijest Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

Povezana vijest Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Povezana vijest Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS