''najljepša na svijetu!''

Seks-bomba 90-ih videom u mini badiću opet je pokazala da su godine samo broj, nitko ne može vjerovati da je ova žena u šestom desetljeću!

Elizabeth Hurley Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Elizabeth Hurley na društvenim mrežama objavila je video u bijelom kupaćem, a pohvale pljušte na sve strane.

Seks-bomba iz 90-ih, Elizabeth Hurley, i u šestom desetljeću mami brojne poglede. Glumica se na Instagramu pohvalila novim kadrovima u minijaturnom bijelom badiću.

Nakon što se osvježila u moru, odlučila se otuširati, a njenim oblinama koje su bile u prvom planu nitko nije ostao ravnodušan. 

"Život je lijep", kratko je napisala glumica koja na snimci nije skidala osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Obožavateljima nije dugo trebalo da primjete snimku te su je obasuli brojnim komplimentima. 

"Nema šanse da ona ima 59 godina", "Imaš bolje tijelo nego neke žene s 30 godina", "Ti si najljepša žena na svijetu", samo su neke od poruka.

Inače, Elizabeth se prije bavila glumom, a onda se posvetila modelingu i danas je dizajnerica vlastite linije bikinija.

Nešto po čemu je ostala itekako poznata javnosti bila je veza s glumcem Hughom Grantom. Grant i Hurley upoznali su se na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Zajedno su bili 13 godina, a ostali su prijatelji.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Raskošni dekolte jedva je držao bujne atribute ove ljepotice, a onda se okrenula i otkrila još jedno iznenađenje!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

Povezana vijest Celebrity Naša olimpijka drastično je promijenila imidž, a pohvalila se i tko je zadužen za veliku promijenu, pogledajte kako joj pristaje!

Povezana vijest Celebrity Tragična smrt princeze Diane prije 27 godina šokirala je čitav svijet, ovo su bile njene posljednje riječi!

Povezana vijest Celebrity Bijelo dugme napravilo raspašoj u Splitu, izvedbom jedne pjesme pomalo su šokirali fanove!

Povezana vijest Celebrity Ecija Ojdanić ne krije ponos na uspjeh svoje prelijepe kćeri, ispratila ju je na novo životno poglavlje, evo i gdje

Povezana vijest Celebrity Drama oko slavne glumice i njenog novog filma upravo je dobila epilog, sad ju brani i šogor: ''Istina još...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS