vrijeme samo za njih

Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica u rijetkom javnom izlasku sa suprugom i troje djece

Doris Pinčić Guberović Duško Jaramaz/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Doris Pinčić Guberović snimljena je u večernjem izlasku s obitelji u Šibeniku gdje je prisustvovala dječjoj predstavi.

Poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović s djecom i suprugom pogledala je predstavu Dnevnik Pauline P. na 64. Dječjem festivalu u Šibeniku.

Čini se da je obitelj uživala u ovom večernjem izlasku, a zvijezda hit-serije "Larin izbor" nosila je opuštenu ljetnu kombinaciju neutralnih boja.

Sa svojim suprugom, daruvarskim menadžerom Davorom Guberovićem, za kojeg se udala u studenom 2022., ima kćerkicu koju je rodila u rujnu prošle godine.

Par se vjenčao kod matičara u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, a i Davor ima dvojicu sinova iz prethodnog braka.

Povezana vijest Celebrity Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

Povezana vijest Clubzone Robert Čolina oduševio koncertom evergreena u klubu Kazališta Komedija: "Jedna posebna večer, puna emocija i nostalgije"

Povezana vijest Celebrity Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo o čemu su razgovarali Hauser i Celine Dion, pjevačica ga je čak i upoznala sa svojom obitelji!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS