"Predivne!"

Naše glazbene dive najveća su podrška jedna drugoj još od 70-ih, a ovom fotografijom oduševile su svoje obožavatelje!

Doris Dragović, Zorica Kondža Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Doris Dragović na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa Zoricom Kondžom uz koju joj je čestitala na nagradi Zlatni Studio za pjevačicu godine.

Naše glazbene dive Doris Dragović i Zorica Kondža prijateljice su još od 70-ih godina, kada su obje još pjevale u grupama - Doris u Moru, a Zorica u Stijenama.

Iako su jedna drugoj najveća konkurencija, među njima nikad nije bilo rivalstva i međusobno se podržavaju u karijeri, a Dragović nije propustila proslaviti novi Kondžin uspjeh.

Naime, Zorica je osvojila Zlatni Studio za pjevačicu godine, a zanimljivo je da je prilikom preuzimanja nagrade izjavila kako je bila uvjerena da će pobijediti Doris, koja je također bila nominirana, pa je pripremila govor u njezino ime jer ona nije mogla prisustvovati dodjeli.

"Čestitke našoj dragoj Zorici na nagradi za pjevačicu godine", napisala je Doris uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

"Predivne", "Dive", "Vas dvije", pisali su im oduševljeni obožavatelji, a fotku je komentirala i Viktorija Rađa, koja im je uputila dva srca.

Doris i Zorica prošlog su ljeta zajedno nastupile na tradicionalnom koncertu "Trag u beskraju" u Veloj Luci, u čast pokojnom kolegi i prijatelju Oliveru Dragojeviću, a i tada su sve oduševile zajedničkom fotkom na kojoj sjede na zidiću i nazdravljaju.

  1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nekad najpoznatija časna sestra u Hrvatskoj progovorila o izlasku iz samostana: ''Svašta se pričalo, a udala sam se tek s 53 godine...''

  1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS