netko joj je i stigao u posjet

Pogledajte kakvu je fotografiju Donna Vekić objavila uoči finala, jake su poruke podrške: “Inati se Slavonijo!”

Donna Vekić Donna Vekić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Uoči velikog finala na Olimpijskim igrama javila se Donna Vekić koja se pohvalila da joj je u posjet stigao njezin psić, a u komentrima nema tko joj nije pružio podršku.

Donna Vekić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu, a ona je već ostvarila najveći uspjeh u povijesti hrvatskog tenisa na Olimpijskim igrama, ali samo koračić je dijeli od ulaska u besmrtnost. Na putu joj stoji sedmoplasirana prema WTA ljestvici, Kineskinja Zheng.

Donna je uoči velikog finala našla vremena i za relaksaciju pa se javila na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografije sa psićem kojeg je šetala pariškim ulicama.

"Pogledajte tko je stigao u Pariz", napisala je Donna u opisu objave referirajući se na svog psa.

Očekivano, u komentarima su se samo nizale poruke podrške.

"Ovo su tvoje olimpijske! Uživaj do zlata!", "Zaslužuješ tu medalju više od ikoga na svijetu", "Navijam za tebe", "Inati se Slavonijo", samo su neki od komentara.

Inače, Donna će u finalu s Kineskinjom Zheng zaigrati danas u 16 sati.

OVDJE pogledajte koji je Donnin hobi za koji rijetki znaju.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Ova zanosna dama borit će se protiv kontroverzne alžirske boksačice: "Nisam uplašena! Ako je muškarac, bit će još veća pobjeda!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotku zbog koje su svi gledali samo u njezine noge!

Povezana vijest Celebrity Poslije šokantne vijesti o razvodu Mate Rimac uzeo si je odmor, otkrio je gdje je i u čijem društvu provodi vrijeme!

Povezana vijest Celebrity Strastvena navijačica Kolinda Grabar-Kitarović ima poruku za Donnu Vekić prije finala i borbe za zlato!

Povezana vijest Celebrity Bivši dečko Aleksandre Prijović odbio je pjesmu koja je danas veliki hit, na kraju je završila u rukama pjevača kojeg Hrvati obožavaju

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS