BAŠ JOJ SUPER STOJI!

Zgodna Domenica plijenila je svu pažnju u maloj, crnoj haljini, a seksi dekolte je začinio sve!

Petar Grašo, Domenica Žuvela - 14 Ivana Ivanovic/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Domenicu obožavatelji stalno hvale, a sigurno nisu ostali ravnodušni kada su je vidjeli u ovoj modnoj kombinaciji.

Svojim glasom, ali i stasom Domenica Žuvela oduševila je brojne na Zadvarskoj noći u petak. Na Oboru je s Petrom Grašom zabavljala brojnu publiku.

Za ovaj nastup, naša pjevačica odabrala je malu, crnu haljinu. Dubokim izrezom Domenica je začinila modnu kombinaciju.

Grašu i Domenicu došla je podržati i trudna Hana Huljić, a više o tome pročitajte OVDJE. Podsjetimo, Domenica je bila vjenčana kuma Hani. 

Djevojke su se i nedavno na društvenim mrežama pohvalile izlaskom na Korčuli. Pridružila im se i Andrea Andrassy.

"Nas 5", napisala je Domenica, referirajući se još i na svog psa i na bebu koju iščekuje Hana, a čiji je trbuh već itekako vidljiv.

  1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Baby Lasagna pokazao je svoju nježniju stranu u novom videu sa zaručnicom: ''Kad cijeli dan glumiš velikog dečka...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pozirala s poznatim prijateljicama na Korčuli, trudnički trbuh istaknula je u bijeloj haljini!

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

Povezana vijest Celebrity Vitke noge naše mlade pjevačice ukrale su show na modnoj reviji, a pokazala je i više od toga!

Povezana vijest Celebrity Vitke noge naše mlade pjevačice ukrale su show na modnoj reviji, a pokazala je i više od toga!

Povezana vijest Celebrity Domenica objavila simpatičan video sa sestrom, koja joj jako sliči, a pokazala je i zgodnog brata!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS