uživa ona

Zanosna kći Harisa Džinovića objavila provokativnu fotografiju u bikiniju: "Au, ženo, zapalila si Maldive..."

Đina Džinović - 2 Đina Džinović/Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Đina Džinović pozirala je na Maldivima u crnom bikiniju, a pratitelji su joj odmah uputili komplimente.

Vijest o razvodu legendarnog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline nedavno je odjeknula u regiji, a njihova djeca, sin Kan i kći Đina, ostali su živjeti s ocem u vili. 

Haris je u više navrata isticao da financira kćerine potrebe i prohtjeve, a sada joj je platio i putovanje na Maldive, pišu srpski mediji.

Đina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s egzotičnog otoka te je pozirala na plaži.

"Nedjelje su stvorene za prisjećanje", napisala je u opisu.

U crnom kupaćem kostimu oduševila je pratitelje koji su joj uputili komplimente.

"Najljepša", "Dok je Đina tamo, nikad nije hladno", "Auuu, ženo, zapalila Maldive", "Ti si tako nevjerojatno lijepa", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, nedavno je Đina otpratila svoju majku na Instagramu, ali ju je nakon nekog vremena ponovo zapratila.

Haris i Melina razveli su se nakon dva desetljeća braka, a borba oko imovine još uvijek traje. Ona je prije nekoliko dana upala u obiteljsku kuću u kojoj Haris i dalje živi s njihovom djecom, a nakon skandala s policijom pjevač je završio na ispitivanju.

Povezana vijest Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

Povezana vijest Celebrity Svima je već poznato tko je kći Harisa Džinovića, no evo kako izgleda njegov sin!

Povezana vijest Celebrity Haris Džinović ima novu partnericu? Srpski mediji pišu da liči na Melinu, a znaju se već godinama: ''Sve je krenulo spontano...''

Povezana vijest Celebrity Melina Džinović poslije skandaloznog razvoda napustila Srbiju, evo gdje je pobjegla da se udalji od znatiželjne javnosti

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Hrvati zadivljeni Lasagninom odlukom da odbije novac od Vlade i donira potrebitima: ''Ti si hrvatski unikat kojeg nam je Bog poslao!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li što je Marija Šerifović dobila od srpske vlade nakon pobjede na Eurosongu? Bit će vam smiješno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS