Kakva promocija Hrvatske!

Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Daily Mail ne prestaje pisati o vjenčanju koje se dogodilo u Dubrovniku, objavili su i najbolje scene sa svadbe.

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich iz Dubrovnika obišlo je svijet, a britanski medij Daily Mail ne prestaje pisati o njihovoj fešti.

Portal je u detalje prenio sve što se događalo na fešti, a posebno su istaknuli Roda Stewarta koji je pomeo pod, ali i to da su se mladenci i gosti počeli skidati od uzavrele atmosfere.

Također, pišu i o crkvi Sv. Ignacija u kojoj su se ženili te su se prisjetili scena iz megapopularne serije ''Igra prijestolja'' koja se snimala upravo u Dubrovniku.

Podijelili su i najbolje snimke s vjenčanja, a sve to možete pogledati u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte što je ova žena nosila na vjenčanju godine u Dubrovniku, među sređenim uzvanicima baš se istaknula!

Povezana vijest Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Povezana vijest Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Povezana vijest Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS