Što kažete na ovo?

Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

Cillian Murphy Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Dok cijeli svijet bruji o njemu, irski glumac Cillian Murphy ne odriče se svog načina života, a mnogi su se iznenadili kada su čuli da kod kuće nema internet i da ne voli koristiti mobitele.

Irski glumac Cillian Murphy trenutačno je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glumaca, osvaja nagradu za nagradom za svoj glavni lik u filmu "Oppenheimer" i u središtu je pozornosti, no može se pretpostaviti da mu se to baš i ne sviđa, s obzirom na to da je oduvijek svoj privatni život držao podalje od svjetla reflektora.

47-godišnji Cillian ranije je priznao da mrzi slavu i bogatstvo koje dolazi s njegovim poslom te da sanja o danu u kojem će ta dva aspekta njegova života biti potpuno odvojena.

Povezana vijest Preporuke Bradley Cooper šest godina se pripremao za scenu od samo šest minuta, a njegov glavni rival koji je po svemu uspješniji imao je skroz drugačiji pristup!

Murphy je u braku s Yvonne McGuinness od 2004. godine, a upoznali su se još davne 1996. Imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Malachyja i 17-godišnjeg Arana, koje odgajaju u Irskoj po dosta strogim pravilima, pa primjerice ako momci žele koristiti internet, moraju ga pronaći negdje drugdje izvan svoje kuće.

Naime, njihov obiteljski dom u Irskoj nema internet niti Wi-Fi, a čini se da zvijezda "Peaky Blindersa" ne voli ni mobitele.

"Otac sam dvoje tinejdžera. I ja sam nekada bio mlad, shvaćam koliko je to mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je Cillian jednom prilikom za The Mirror.

  Povezana vijest Zanimljivosti Tajnoviti ljepotan kojeg svi obožavaju svoj privatni život vješto čuva, a sada je pokazao obitelj, za koju rijetki znaju kako izgleda!

2015. godine Cillian je potrošio 1,5 milijun funti na prekrasan dom na željenoj lokaciji u četvrti Monkstown u južnom Dublinu. Riječ je o staroj kući sa šest dvokrevetnih spavaćih soba, s dnevnim boravkom u kojem je kamin. Udaljena je samo pet minuta šetnje do mora i blizu je niza luksuznih sadržaja, uključujući jahtaške klubove, parkove i brojne tražene i cijenjene škole.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS