dirljiv trenutak

Zvijezda Bračnih voda nakon teške dijagnoze napravila je iznimku i stala pred kolege, suze na pozornici nije mogla zadržati!

Christina Applegate Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Christina Applegate rasplakala se na dodjeli nagrada Emmy nakon što je njezin izlazak na pozornicu dočekan velikim aplauzom i ovacijama publike.

Christina Applegate oduševila je sve prisutne svojom pojavom na dodjeli nagrada Emmy, nakon što je prošle godine najavila da će izbjegavati holivudske svečanosti zbog svoje teške bitke s multiplom sklerozom.

Glumica, koja je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu za ulogu u seriji "Ubojite prijateljice" ("Dead to Me"), bila je i jedna od prezenterica nagrada, a na pozornicu je izišla u pratnji voditelja Anthonyja Andersona, koji ju je držao ispod ruke, i sa štapom za hodanje, te je dočekana velikim aplauzom i ovacijama publike.

"Puno hvala svima", poručila je Christina u suzama. "Stajanjem na nogama totalno posramljujete moj invaliditet. U redu... Ne morate mi pljeskati svaki put kad nešto napravim", našalila se, iako je bila potpuno preplavljena emocijama.

 

Podsjetimo, 52-godišnjoj Aplegate, koja je najpoznatija kao Kelly Bundy iz "Bračnih voda", multipla skleroza dijagnosticirana je u kolovozu 2021. godine, dok je snimala treću, te ujedno i zadnju sezonu serije "Ubojite prijateljice".

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku, ali borim se", napisala je tada na Twitteru.

U studenom 2022. godine Christina je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, gdje se pojavila prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", poručila je na društvenim mrežama prije tog događaja.

Iza glumice je i borba s karcinomom dojke, koju je dobila.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Nekad i sad Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS