Izgubila 20 kilograma

Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Christina Aguilera Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Nakon gubitka dvadesetak kilograma, Christina Aguilera ponovo je pokazala vitku liniju na nastupu u Las Vegasu.

Poznata pjevačica Christina Aguilera proteklog tjedna nastupila u takozvanom "Gradu grijeha", Las Vegasu, a mnogi su tada primijetili njezinu drastičnu promjenu figure. 

Povezana vijest Nekad i sad Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

43-godišnja pjevačica pokazala je svoju vitku tjelesnu građu u golišavom kostimu sa srcolikim izrezom, a na nogama je nosila visoke bež čizme na petu.

Christina se zadnjih godina dičila ženstvenim oblinama pa su sada mnogi obožavatelji komentirali kako joj ovakav izgled uopće ne stoji te da je premršava.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pjevačica izgleda bolje nego ikad, odnosno kao u najslavnijim danima. 

Inače, pjevačica je prethodno javno izjavila kako mrzi biti supermršava i kako je počela prihvaćati i voljeti svoje obline, o čemu je pisao magazin Health, no čini se kako je promijenila mišljenje.

Christina je prema pisanju stranih medija izgubila oko 20 kilograma i to nakon što je ograničila dnevne obroke i unosi samo 1600 kalorija, drži se režima prehrane bogate biljkama i konzumira jarko obojeno voće i povrće svaki dan.

Osim toga navodno uživa u jogi, boksu, vježbama snage kao i kardio vježbama i vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly.

Povezana vijest Nekad i sad Uvukla se u tijesan outfit da pokaže ogromnu promjenu na sebi, opet izgleda baš kao prije 20 godina kada je bila na vrhuncu slave!

Jednom je prilikom napomenula i da se također prestala vagati te objasnila svoju odluku.

"Kad sam radila na filmu Burlesque, toliko sam smršavjela da sam bila previše mršava. Ne važem se, vodim se time kako se osjećam u svojoj odjeći. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Sigurna sam u sebe i treba vremena da se dođe do takvog razmišljanja, ali tajna se krije u prihvaćanju sebe i svojeg tijela" zaključila je.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS