Rijetko ju viđamo

Poznata plavuša viđena je u prisnim trenucima s mužem, a nedavno je sve iznenadila vijest kako je u 52. godini dobila dijete

Cameron Diaz s obitelj Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Cameron Diaz i njezin suprug izlazili su iz jednog restorana, a zatim je pala i slatka pusa.

Američka glumica Cameron Diaz i glazbenik Benji Madden uhvaćeni su u rijetkom obiteljskom izlasku.

Poznata plavuša i suprug bili su na večeri, a Paparazzi su ih uhvatili kada su izlazili iz jednog restorana. Društvo im je pravio i sin koji je na svijet stigao u ožujku ove godine.

Preslatki par u jednom trenutku se i poljubio, a fotografi su sve zabilježili.

51-godišnja filmska zvijezda tajila je dolazak na svijet drugog sina, a onda je sve objavila na društvenim mrežama. Dječaku su dali i zanimljivo ime. Više pročitajte OVDJE.

Cameron i njezin suprug Benji posljednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena.

Vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a u prosincu 2019. godine dobili su kćer Raddix koju im je rodila surogat majka.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Luksuzne megajahte milijardera i osnivača WhatsAppa danima su usidrene pored Dubrovnika, jedna od njih ima i heliodrom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Srpska voditeljica o Severininom privođenju na granici: ''Ona mora znati jednu stvar, njoj su Srbi obilježili život...''

Povezana vijest Zanimljivosti Zbog ovog filma svi smo plakali, a i sama Cameron Diaz priznala je da joj je ovo bila jedna od najtežih uloga

Povezana vijest Celebrity Veliki povratak nekoć omiljene plavuše deset godina nakon šokantnog poteza, može li opet vratiti staru slavu?

Povezana vijest Nekad i sad Pamtimo ga kao velikog zavodnika iz omiljene romantične komedije, a evo kako izgleda 27 godina kasnije!

Povezana vijest Celebrity Velika vijest u životu glumice koja se povukla iz posla koji ju je proslavio, divnu novost dočekala je u tajnosti!

Povezana vijest Zanimljivosti Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS