Nešto drukčije

Jedan od najslavnijih holivudskih neženja iznenadio je novim imidžem, ovakvu bradu ni na kome još nismo vidjeli!

Bradley Cooper sa kćerkicom - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Bradley Cooper već je nekoliko puta pokazao da je veliki obiteljski čovjek, a ovog puta opet je sve raznježio fotografijama s kćerkicom na kojima je pozornost ukrala i njegova nova brada.

Glumac Bradley Cooper tijekom života je nekoliko puta istaknuo koliko je veliki obiteljski čovjek, a u posljednje vrijeme u javnosti se sve češće pojavljuje sa svojom kćerkicom Leom de Seine.

Bradley i Lea prošetali su se ulicama New Yorka u opuštenim izdanjima, a dok je djevojčica lizala sladoled, njezin tata nosio je ružičasti ruksak da joj olakša put.

U sličnom izdanju viđeni su i prije nekoliko dana, a čini se da ponosni tata po svoju kćer redovito odlazi u školu.

Osim toga, Bradley je pozornost privukao i svojom neobičnom bradom, koju je za posljednji izlazak dijelom obrijao. Kako to izgleda, pogledajte u galeriji.

Sedmogodišnju Leu Bradley je dobio s manekenkom Irinom Shayk. Par je bio zajedno nekoliko godina, no razišli su se 2019. godine te ostali u dobrim odnosima zbog kćeri.

Podsjetimo, prošle godine Bradley je svoju malenu već ugurao i u glumačke vode, a u filmu ''Maestro'' glumila je mlađu verziju lika Jamie Bernstein, koju je utjelovila Maya Hawke.

Bradley je trenutačno u vezi s manekenkom Gigi Hadid, kako navode brojni svjetski mediji, a iako to nisu službeno potvrdili, već su nekoliko puta viđeni kako se drže za ruke u šetnji gradom.

Povezana vijest Celebrity Bradley Cooper ne odvaja se od jedine žene koju stavlja ispred svih drugih, a ovim potezom još je jednom dao do znanja tko mu je prioritet

Povezana vijest Celebrity Jedan od najpoželjnijih frajera na svijetu još je jednom pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu!

Povezana vijest Celebrity Miljenik žena odrekao se svog zaštitnog znaka i iznenadio promjenom zbog koje sad izgleda još bolje!

Povezana vijest Nekad i sad Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Zanimljivosti Kako izgledaju kopačke u kojima igraju naši Vatreni? Ispisali su posvete obiteljima, a jedan nogometaš posebno se potrudio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput opet je sve rastopila novom snimkom Blooma, pogledajte kome se dječak toliko razveselio da je od sreće zavrištao!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS