"Slatka mala buhtlica"

Nova sportska nada u obitelji Vlašić? Blanka objavila fotografije sa suprugom i sinom, jedna je privukla posebnu pažnju!

Blanka Vlašić Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je objavila galeriju obiteljskih fotografija, na kojima je pokazala kako provodi vrijeme sa suprugom Rubenom i njihovim sinom Mondom.

Naša trofejna atletičarka Blanka Vlašić nakon umirovljenja uživa u majčinstvu i posvećena je obiteljskom životu.

Sada je na Instagramu objavila i galeriju fotografija na kojima je pokazala kako provodi vrijeme sa suprugom Rubenom Van Guchtom i njihovim sinčićem Mondom.

Povezana vijest Celebrity Blanka Vlašić objavila je snimku svojeg oca i sina pa raznježila pratitelje, evo što je njezine pratitelje baš iznenadilo!

"Život u zadnje vrijeme", napisala je uz fotografije, a na jednoj fotografiji je i njezin otac s unukom, koji isprobava traku za trčanje, pa se može naslutiti da obitelj Vlašić ima novu sportsku nadu.

"Život je lijep", "Dida i unuk", "Uživaj i taj period života brzo prođe, a svaki je jako vrijedan", "Slatka mala buhtlica", "Otac i njegov sin", neki su do brojnih komentara ispod fotografija.

Povezana vijest Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

Podsjetimo, Blanka se u svibnju 2022. udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, s kojim je skrivala vezu do samog vjenčanja, a tada je iznenadila javnosti i vijestima o trudnoći. Sina Monda rodila je 8. studenog 2022., na svoj 39. rođendan.

Povezana vijest Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

Blankin suprug od vjenčanja živi na relaciji Belgija-Hrvatska, dok ona sa sinčićem boravi uglavnom u rodnom Splitu.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

1/44 >> Pogledaj i ovo +40 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS