podijelio tugu s pratiteljima

Bivši suprug Dragane Mirković ne može sakriti bol zbog teških trenutaka koji su mu se dogodili: "Nedostaješ mi..."

Toni Bijelić Toni Bijelić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Bivši suprug Dragane Mirković i prije razvoda suočio se s teškim trenucima, a sada je to i podijelio na društvenim mrežama.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnosti. Ljubavi regionalne zvijezde i supruga Tonija Bijelića kraj je došao nakon 24 godine.

Dosta se pisalo da je bivšem suprugu poznate pjevačice razvod teško pao, ali i prije toga Toni se suočio s teškim trenucima.

Prvo je 2021. godine ostao bez oca, a u prosincu i bez majke.

Da mu roditelji jako nedostaju Toni je pokazuje fotografijama i porukama koje objavljuje na Instagramu.

"Sretan rođendan, tata! Nedostaješ mi", napisao je on.

Dragana Mirković nedavno je održala i koncerte u Areni Zagreb, a više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

Povezana vijest Celebrity Osvanula snimka bivšeg supruga Dragane Mirković, uhvaćen je u provodu s prijateljima u jednom klubu u Beču

Povezana vijest Celebrity Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives objavila seksi fotku s plaže, obline u prvom planu: "Kako se žena drži s 42 godine, ovo nije normalno..."

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Ivana Knoll demantirala neistine koje se šire: ''Pričate gluposti, vidimo se na utakmicama''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS