uskoro izbacuje novi hit!

Baby Lasagna počastio fanove djelićem nove pjesme pa stihove otpjevao na hrvatskom jeziku: "Ovo je predobro!"

Baby Lasagna TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna objavio je kratki video u kojemu pjeva i pleše na svoju novu pjesmu pa je upitao fanove kako bi singl svučao na hrvatskom jeziku.

Marko Purišić već je mjesecima u žiži javnosti pa je tako usred "Baby Lasagna groznice" krenuo s radom na novim pjesmama, ali i njegovi obožavatelji željno iščekuju nove hitove.

Lasagna je nedavno najavio i novi singl te video spot za novu pjesmu koja bi trebala ugledati svjetlost dana krajem lipnja.

Sada je na društvenim mrežama podijelio video u kojemu pjeva i pleše na novu pjesmu u njegovoj prepoznatljivoj majici s uzorkom mačke.

"Kako bi zvučala moja nova pjesma na hrvatskom jeziku?", napisao je Baby Lasagna u opisu, a obožavatlji su ga odmah pohvalili.

"O moj Bože, ovo je predobro! Trebao bi također izbacivati pjesme na hrvatskom jeziku", "Ova verzija je tako dobra", nizali su se komentari. 

Inače, Baby Lasagna rasprodao je tri samostalna koncerta na zagrebačkoj Šalati, stiže i na ovogodišnji Špancirfest, pjevat će na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, a koje je još nastupe najavio, pogledajte OVDJE.

Nedavno je i potpisao ugovor s uglednom diskografskom kućom i najavio veliku europsku turneju. 

Povezana vijest Celebrity Nikome nije jasna nova snimka koju je objavio Baby Lasagna: ''Što je ovo, molim te, objasni!''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna iskreno o svom strelovitom putu do slave: "Svjetska postignuća ne donose sreću, sve je privremeno i potrošno…"

Povezana vijest inMagazin Još jedna srpska zvijezda u petak stiže u Arenu Zagreb: ''Bit će bolje od spektakla u Beogradu!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Supruga Ivan Perišića oglasila se nakon teške utakmice, evo što je poručila suprugu uz divnu fotografiju!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda "Kumova" snimljena u rodnom gradu na malo drugačijem radnom zadatku, ali i u ovome se odlično snašla

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS