s najdražom osobom

Evo kako Baby Lasagna provodi svoje slobodno vrijeme kada nije zauzet nastupima!

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Screenshot/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna ovih je dana objavio zajedničku fotografiju sa zaručnicom Elizabetom Ružić, na kojoj su zajedno pozirali ispred zrcala.

Baby Lasagna ne krije kolika mu je podrška i oslonac njegova zaručnica Elizabeta Ružić, a svoje prste ima i u njegovoj karijeri, koja je brzinom munje krenula uzlaznom putanjom.

Ovih je dana na Instagram priči podijelio njihovu fotografiju na kojoj poziraju ispred ogledala u kupaonici, a izgleda da pjevač svoje slobodno vrijeme uglavnom provodi s njom kada nije zauzet nastupima. 

Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine, a ona je mislila kako njihov prvi susret baš i nije prošao najbolje.

''Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio'', ispričala je Elizabeta u dokumentarcu ''Ususret Eurosongu''.

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a uređuju je sami.

Podsjetimo, Baby Lasagna je ovih dana od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo, a više o tome pročitajte OVDJE. 

Povezana vijest Celebrity Malo je poznato da se zaručnica Baby Lasagne pojavila u spotu Olivera Dragojevića, evo o kojoj je pjesmi riječ!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Baby Lasagna razveselio svoje najmlađe obožavatelje, koji su se zbog njega okupili u baš velikom broju!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša mlada pjevačica ponosno pokazala dio tijela koji je isklesala do savršenstva: "Goriš!"

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Atraktivna plavuša u tijesnom badiću privlačila poglede kupača na plaži, paparazzi su uhvatili sve kadrove!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS