''jako sam se preplašila...''

Pogledajte kako je nastala Antonijina pobjednička transformacija u Mišu Kovača: ''Kažu da je najteže odglumiti legende...''

Antonia Dora Pleško pobjednica je prve epizode emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'', a transformirala se u Mišu Kovača, prve reakcije podijelila je na društvenim mrežama.

Mlada splitska glumica Antonia Dora Pleško pobijedila je u prvoj emisiji ovogodišnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Antonia je imala tešku transformaciju kojom je na kraju oduševila, u Mišu Kovača, a prve reakcije nakon pobjede podijelila je na Instagramu.

Povezana vijest Celebrity Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

''Kažu da je najteže odglumiti legende jer su baš to - legende. U našoj Dalmaciji Mišo je duboko ukorijenjen u svemu, ništa bez njega ne može proći. Preplašila sam se jako ovog zadatka ali sam stisla zube i napokon se opustila. Nadan se da će mu se svidjeti. Hvala svima na podršci'', napisala je uz fotografije iz bakstagea na Instagramu.

Povezana vijest Celebrity Splićanka koju su zvali čudom od djeteta izrasla je u pravu ljepoticu, a u hit-showu koji se uskoro vraća na male ekrane potvrdit će nam svoj talent!

Pratitelji i kolege u komentarima su je nahvalili, a među njima su bile i Mia Negovetić koja se u prvoj emisiji prerušila u Arianu Grande te Luciano Plazibat koji je bio Kylie Minogue.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS