Stigla mu je podrška

Naš Vatreni uoči utakmice sa Španjolskom uživa sa svojim najmilijima, fotografi su ulovili posebne obiteljske trenutke!

Ante Budimir s obitelji Sanjin Strukić/Pixsell 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Ante Budimir je prije utakmice Hrvatske i Španjolske snimljen sa svojom obitelji u predvorju hotela u Berlinu.

Vatreni danas igraju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a uoči okršaja sa Španjolskom, naš reprezentativac Ante Budimir uživao je u društvu svojih najmilijih.

Antu i njegovu obitelj fotografi su snimili u predvorju hotela Calrton-Ritz u Belrinu nekoliko sati prije utakmice, a nogometaš je uhvaćen u trenucima dok je zabavljao svoje mlađe dijete.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Budimir čuva svoju privatnost i rijetko govori o obitelji, no poznato je da je sa suprugom Monikom u sretnom braku od 2019. godine i da zajedno imaju trojicu sinova, a najmlađi je rođen prošle godine.

Poznato je i da je naš reprezentativac skroman i religiozan, a jednom je prilikom otkrio i kako je upoznao suprugu Moniku.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, ona je iz Vukovara", kazao je za 24 sata Budimir, koji je također izbjeglica iz Žepča.

Monika je Anti velika podrška, u što smo se mogli uvjeriti tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, kada ga je sa sinovima bodrila na utakmicama.

Povezana vijest Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Povezana vijest Zanimljivosti Bez ovih navijačkih himni ne prolazi nijedna utakmica Hrvatske, pomozite nam odabrati najbolju!

Povezana vijest Zanimljivosti Podrška našim Vatrenima stiže i s neba: Pogledajte spektakularno polijetanje hrvatskog balona!

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je žena o kojoj su se svi raspisali zbog Gvardiola? Zgodna plavuša pomno bira svoje pratitelje, a naš nogometaš među rijetkima joj je upao u oko

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS