Nakon 14 godina

Andrea Šušnjara otkrila pravi razlog odlaska iz Magazina: "Dovodim si život polako u red, trebalo mi je puno vremena…"

Andrea Šušnjara Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Andrea Šušnjara je dosad najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, koju napušta kako bi započela solo karijeru.

Pjevačica Andrea Šušnjara nakon ljeta započinje solo karijeru i nakon 14 godina napušta grupu Magazin.

Najdugovječnija pjevačica Magazina sada je progovorila i o pravim razlozima svojeg odlaska iz grupe.

"Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin je moja želja za promjenom. Odsad ću sebi biti na prvome mjestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim si život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donijela preko noći", rekla je Andrea za Story.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Ranije je otkrila i da će nakon odlaska iz Magazina nastaviti suradnju s Tončijem Huljićem, koji će joj pisati pjesme.

Već su krenule priče i o njezinoj mogućoj nasljednici, splitskoj pjevačici Loreni Bućan, koja je ta nagađanja komentirala u IN magazinu.

"Pa, nikad ne reci nikad. Ne, ja nikad nisam sebe zamišljala u bendu, da bi baš bila dio nekog benda. Uvijek sam od malena imala cilj da sam solo pjevač i da zadržim svoje ime'', izjavila je, no istaknula je i da prema grupi Magazin ima veliko poštovanje.

''Od malena ga slušam, od malih nogu, mama mi ga sluša. Kad smo u društvu Magazin se pušta, to je stvarno veliki bend, veliko ime. Ja ga sama na svojim koncertima pjevam, tako da, mislim da bi to bila čast tko god da uspije ući u taj bend definitivno'', rekla je Lorena.

Šušnjara je nedavno u IN magazinu otkrila i koji savjet bi dala nasljednici u kultnom sastavu.

''Ja mogu jedino njima proslijediti savjet od Ivane Kovač kad sam ja dolazila 2010., a to je da bude svoja. Koja god dođe, neka samo sluša sebe i bude ono što je.'', izjavila je Andrea.

Nedavno je s grupom Magazin u Rumunjskoj primila i priznanje za najpopularniju grupu ovih prostora.

Grupa Magazin osnovana je davne 1979. godine i dosad je imala sedam pjevačica, koje su redom bile Majda Šoletić, Marija Kuzmić, Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Ivana Kovač i Andrea Šušnjara.

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara prvi put progovorila o vezi sa samozatajnim Nijemcem koji se zbog nje preselio u Split: ''Običan je, normalan...''

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se kako je Šušnjara izgledala na početku karijere? Otada je postala najdugovječnija pjevačica Magazina, a prošla je i kroz teško razdoblje

Povezana vijest Celebrity Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova ljubi našeg zgodnog rukometaša, potvrdili su vezu romantičnim fotografijama s odmora!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Donna iz Beverly Hillsa slomila se pod pritiskom zbog Brendine smrti, iskreno je progovorila i o njihovu prekinutom prijateljstvu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS