Samo za posebne

Djevojka bivšeg dinamovca pohvalila se skupocjenim hotelom u kojem spava, a od cifre za noćenje ozbiljno će vam se zavrtjeti!

Anđela Šimac - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Sinjska manekenka Anđela Šimac i partnerica bivšeg dinamovca Lirima Kastratija pohvalila se luksuznim putovanjem u Dubai, pokazala je raskoš u kojoj uživa u najpoznatijem hotelu na svijetu.

Sinjska manekenka Anđela Šimac koju su mnogi upoznali zbog ljubavi s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem pohvalila se novim luksuzom na društvenim mrežama.

Anđela je otputovala u Dubai, a tamo odsjeda u najraskošnijem hotelu na svijetu, Burj Al Arabu.

Uzbuđenje zbog toga nije skrivala, a pratiteljima je brzo pokazala kako hotel izgleda iznutra. Snimila je unutrašnjost hotela i pokretne stepenice, a onda i sobu u kojoj spava.

''Ovo je sve naša soba. Nemam riječi'', napisala je oduševljeno.

Pozornost je brzo privukla jer se nadaleko zna da si ovakav smještaj mogu priuštiti samo bogati, a jedno noćenje košta i do 6 i pol tisuća eura.

Na terasi su dostupni 2 bazena, 32 luksuzne sjenice, restoran i bar. Svi apartmani imaju prozore od poda do stropa s panoramskim pogledom na Perzijski zaljev, zvučnik, besplatan WiFi i interaktivan TV širokog ekrana visoke rezolucije. Gostima su na raspolaganju bežični punjač i multimedijski uređaj. Bar Sky View smješten je na 200 metara nadmorske visine, a u njemu gosti mogu uživati u poslijepodnevnoj užini i koktelima. Na raspolaganju su i bazeni, saune, privatna plaža hotela, a sve to je samo dio onoga što se tamo može vidjeti, piše na njihovim službenim stranicama.

Anđela je s Lirimom već četiri godine, a već 2022. postali su roditelji djevojčice Indiah.

Njihova veza bila je turbulentna od samog početka, a dosad su već dvaput prekinuli pa se vratili jedno drugome. Za njezinu vezu s Lirirmom doznalo se dok je on još bio igrač Dinama, a odao ih je video s proslave njegova rođendana koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Povezana vijest Celebrity Sinjska manekenka pokazala kako izgleda 10 dana nakon poroda: "Netko mi je rekao da više neću imati ravan trbuh!"

Povezana vijest Celebrity Sinjska manekenka i bivši dinamovac postali roditelji, uz preslatke fotke su otkrili i ime svoje djevojčice

Povezana vijest Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Knoll se prvi put prošetala Berlinom uoči Eura, u uskom topiću pokazala je nikad veći dekolte!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mineinu fantastičnu figuru nije potrebno posebno isticati, a za ovaj osmijeh na licu zaslužan je naš pjevač koji joj je pravio društvo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS