svaka čast!

Znate li kako se Miro iz naše hit-serije priprema za snimanje? Njegova kolegica pokazala je dio atmosfere prije seta: ''Ovako on...''

Ammar Mešić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Ammar Mešić ništa ne prepušta slučaju pa prije nego što utjelovi Miru ima prave pripreme. Njegova kolegica pokazala je što sve radi prije seta.

Talentiranog glumca Ammara Mešića gledamo u našoj hit-seriji ''U dobru i zlu''. Njegova kolegica iz serije, Marija Klanac, sada je na društvenim mrežama pokazala kako se Ammar priprema za ulogu Mire.

Naime, Marija je objavila video na kojem Ammar pravi sklekove, a taj prizor obožavateljice serije nije ostavio ravnodušnima.

''Ovako on pred scenu'', napisala je glumica koju u seriji gledamo u ulozi Une Praljak.

Nedavno nam je Ammar ispričao kako se snašao u ulozi u seriji Nove TV, a što je još otkrio u intervjuu pročitajte OVDJE.

Koliko ste dobro upoznali likove iz serije, provjerite u kvizu OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Vrsaljkova Kaja objavila je nove fotografije, koje otkrivaju da se u njihovoj obitelji dogodio važan, svečani trenutak!

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Nova velika Bloomova avantura, pogledajte kako je izgledao njegov put do ove daleke zemlje!

Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

Povezana vijest Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Povezana vijest Celebrity Lanu Jurčević napali da je loš primjer djeci, ovako je odgovorila na optužbe: ''Sad sam još sigurnija da...''

Povezana vijest Celebrity Badrić u maloj crnoj haljini morala je pohvaliti i Jelena Rozga: ''Nikad ljepša Nina!''


Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS