tijelo kao izmišljeno!

Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

Alessandra Ambrosio Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Alessandra Ambrosio ponovo je privukla sve poglede na plaži zbog svoje vitke linija, a ovoga puta svoju je figuru istaknula u zelenom bikiniju.

Slavna manekenka Alessandra Ambrosio često provodi vrijeme na plaži, gdje mami poglede vitkom linijom, a sada je snimljena kako igra odbojku na pijesku. 

Alessandra je spojila fitnes i zabavu na suncu dok je igrala rame uz rame s prijateljicom. Čini se da Ambrosio nastavlja promicati aktivan stil života odabirući plažu kao odlično mjesto na otvorenom za zanimljivu rutinu vježbanja. 

Paparazzi su je uhvatili u jednodijelnom zelenom tanga-bikiniju u kojemu je savršeno istaknula zavidnu figuru.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce&Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

Trenutačno je u vezi s Richardom Leejem, a prije njega bila je u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, dok s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Nou.

Alessandra se družila i s našom vatrenom navijačicom Ivanom Knoll.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Supruga Željka Joksimovića pokazala je luksuzan modni detalj ukrašen pravim dijamantima, cifra je paprena!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Naša kraljica diska 10 mjeseci poslije vjenčanja ima razlog za sreću, nakon Olimpijskih igara došao je red i na ovo!

Neda Ukraden imala je poseban povod da kćeri i zetu uputi emotivne riječi: ''Učinili ste me najsretnijom...''

Zvijezde Kumova slave početak snimanja još jedne sezone obožavane serije: "Nazdravljamo...''

Ovako je naša bivša misica izgledala nekad, a danas je zbog brojnih estetskih zahvata druga osoba: ''Doktor mi je rekao...''

Povezana vijest Celebrity Momčilo Otašević kralj je serija Nove TV, sjećate li se svih u kojima je glumio i gdje ste ga najviše gledali?

Povezana vijest Celebrity Naša glumica požalila se na prizor koji je zatekla ispred vrtića, zaprepastila se kad je vidjela što ju je dočekalo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS