biseri iz prošlosti

Članovi Leta 3 prije su bili čak i puno razuzdaniji nego danas, a iskopali smo fotke na kojima ih nije lako ni prepoznati!

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja Damjan Tadic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja Damir Martinović Mrle Zoran Prodanović Prlja Let 3 Damir Martinović Mrle Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja, Ivanka Mazurkijević Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Damir Martinović Mrle +19 Damir Martinović Mrle Galerija

Iskopali smo stare fotografije grupe Let 3 zbog kojih biste mogli pomisliti da su danas postali konzervativni.

Pobjeda grupe Let 3 na ovogodišnjoj Dori izazvala je lavinu reakcija.

Pogledaj i ovo Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 3 Što to spremaju? Dečki iz Leta 3 o prvom nastupu na Dori: "Nije nam u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to"

Riječki rokeri svojom pjesmom "Mama ŠČ" neke su oduševili, neke prenerazili, a jednako su podijeljene i reakcije na njihov nastup.

Ono što je posebno šokiralo strane fanove Eurosonga, koji nisu upoznati s likom i djelom grupe Let 3, bilo je njihovo skidanje na pozornici, no domaća publika time nije ostala toliko iznenađena jer su ranije znali nastupati i s brnjicama preko spolovila, ružama i čepovima u stražnjicama, pa čak i potpuno goli.

Gledajući njihove stare fotografije, može se zaključiti i da su dečki iz Leta 3 prije bili puno razuzdaniji nego danas, a zbog toga su znali završiti i u problemima, pa čak i na sudu. Na starim fotkama, koje možete pogledati u galeriji, nije baš ni lako prepoznati članove benda na prvi pogled.

Podsjetimo, Let 3 je s pjesmom "Mama ŠČ" odnio uvjerljivu pobjedu na Dori, na koju je došao traktorom. Time je bend izborio odlazak na Eurosong, koji se ove godine održava u Liverpoolu, a već slove kao jedni od favorita.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +7 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 1 +12 Tom Cruise Celebrity Cruise iznenadio promjenom izgleda na prvom crvenom tepihu nakon dugo vremena, vidljive su promjene u izgledu lica, a poradio je i na frizuri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene