Nije ni njima lako

Proširio se video vojnika koji pada u nesvijest na krunidbi, pomalo okrutan detalj nikome nije jasan

Vojnik u nesvijesti na krunidbi kralja Charlesa Vojnik u nesvijesti na krunidbi kralja Charlesa Screenshot/Platforma X 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vojnik u nesvijesti na krunidbi kralja Charlesa - 2 Vojnik u nesvijesti na krunidbi kralja Charlesa - 1 Vojnik u nesvijesti na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa - 5 Krunidba kralja Charlesa - 4 Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa - 1 Krunidba kralja Charlesa - 2 Krunidba kralja Charlesa III. - 3 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 +19 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 Galerija

Snimka vojnika koji pada u nesvijest na krunidbi kralja Charlesa proširila se društvenim mrežama, a on nije bio jedini kojem je bila potrebna medicinska pomoć.

Čini se da je dugačak i naporan dan krunidbe kralja Charlesa uzeo danak na neke od prisutnih, posebice na vojnika koji je snimljen kako pada u nesvijest tijekom krunidbene povorke.

Pogledaj i ovo Princeza Diana nikad prežaljena Britanci nisu zaboravili svoju omiljenu princezu Dianu, pogledajte kako su joj odali počast na krunidbi kralja Charlesa

U snimci objavljenoj na društvenim mrežama vojniku koji se srušio u nesvijest pomogli su pripadnici Kraljevske mornarice i odvukli ga s terena nakon što je glavom pao u blato, dok su svi drugi mirno stajali kao da se ništa ne događa.

"Ovo je malo okrutno kako ga vuku po tlu", "Bit će dobro, sigurno će dobiti puno nadimaka od kolega koji će ga podsjećati na ovaj trenutak", "Kako ga to vuku po blatu", komentirali su korisnici društvenih mreža.

Pomoć je trebala i jednoj policajki koja je viđena kako se šepajući udaljava s mjesta na kojem se nalazila, a jedan je časnik Kraljevske mornarice završio je na nosilima nakon što mu je pružena prva pomoć.

Više od pet tisuća pripadnika oružanih snaga stiglo je na kolodvor Waterloo, a svi su bili obučeni u odore, spremni za naporan dan koji je bio pred njima.

Sličan se trenutak dogodio i na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete, na kojem je također jedan vojnik kolabirao, a snimka se brzo proširila društvenim mrežama. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene