jedna lijepa uspomena!

Vesna Dragojević progovorila je o Oliverovom i Stavrosovom odnosu: "Bili su dobri i on ga je jako cijenio"

Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Miranda Cikotic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna i Petar Grašo Vesna Dragojević s Oliverovim prijateljima i kolegama Oliver i Vesna Dragojević s Goranom Primžićem i Borisom Gugićem Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković In Magazin: Jamin Stavros - 6 Maja Šuput, Jasmin Stavros i Vesna Pisarović - 2 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović +19 Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković Galerija

Vesna Dragojević prisjetila se nekih divnih trenutaka između Olivera i Jasmina Stavrosa koji su ovaj svijet napustili prerano.

Pjevač Jasmin Stavros (68) preminuo je u srijedu u klinici za plućne bolesti Jordanovac, nakon što se borio se s teškom bolesti, rakom kostiju.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

Mnoge kolege sa estrade prisjetile su se ovog legendarnog glazbenika pa tako i supruga pokojnog Olivera Dragojevića, Vesna koja je za Slobodnu Dalmaciju otkrila i poneke detalje njihovog druženja.

Oba pjevača vezana su za Korčulu, Oliver je iz Vele Luke gdje ima dvije obiteljske kuće, dok Stavros ima kuću u Prigradici. Jasmin i Oliver obožavali su loviti ribe, iako Stavros ne toliko. Jedno vrijeme su čak i svirali u istom bendu.

"Kad je Oliver ostavio Trubadure i išao svirati u Supetar s grupom More, 1973., to ljeto je svirao svaku večer u hotelu Vila Maria, Stavros je s njima svirao bubnjeve. Tada sam Stavrosa prvi put srela i upoznala, on je stvarno bio vrhunski bubnjar. Kasnije, kad je Oliver išao u solo karijeru, Stavros ga je pratio par godina, bio je u njegovom pratećem bendu. Znali su igrat na karte, zezat se", ispričala je Vesna.

Prisjetila se i kako su zajedno išli u lov na ribe.

"Ljeti bi se uvijek on i Oliver takmičili tko je više ribe uhvatio, sretali bi se po Korčuli i na Palagruži. Staki je isto volio loviti ribu! Oliver je bio bolji ribar, ali dobro, Stavros je manje i lovio. Znali su nekad ići na Palagružu skupa hvatati. Oliver je uvijek lijepo govorio o njemu. Bili su dobri, nisu se poslije puno družili, ali Oliver ga je jako cijenio", otkrila je pa izrazila sućut Stavrosovoj obitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 4 +25 Dino Bubičić - 5 Nekad i sad Jednog od najpoznatijih hrvatskih mistera više ne viđamo često, a sada je osvanula njegova nova golišava fotka!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William Princ William i princ Harry - 4 Princ William i princ Harry - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 1 +24 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Zanimljivosti Otkriven pravi uzrok svađe između Williama i Harryja, svemu je presudio incident njima bliske osobe iz 2021. godine?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene