Bila je na crnoj listi

Život Anne Heche nije mazio, svi su je otpisali, a onda je dobila poziv koji je promijenio sve: "On je moj heroj"

Anne Heche - 2 Anne Heche - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 1 Anne Heche Anne Heche - 2 Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche Anne Heche - 3 Anne Heche - 2 Anne Heche - 5 Anne Heche - 6 Anne Heche (Foto: Getty Images) +18 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 1 Galerija

Život tragično preminule glumice Anne Heche nije bio nimalo lak, a o svemu je iskreno progovorila i u svojim memoarima "Call Me Crazy" koje je izdala 2001. godine.

Vijest o tragičnoj smrti glumice Anne Heche rastužila je njezine brojne kolege i obožavatelje, a njezina životna priča malo koga ostavlja ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Anne Heche - 4 ispunit će joj posljednju želju Tužne vijesti iz Hollywooda: Gubi se svaka nada za glumicu koja je stradala u teškoj nesreći, obitelj se već oprašta od nje

Anne je tijekom posljednjih 20 godina glumila u mnogim televizijskim serijama i filmovima, ali svejedno je smatrala kako je bila žrtva homofobije u Hollywoodu i kako bi njezina karijera bila mnogo uspješnija da svojevremeno nije bila u vezi s komičarkom i voditeljicom Ellen DeGeneres. Unatoč tome, Anne je bila ponosna jer je bila dio promjene i među prvima koji su javno iznijeli svoje stavove o istospolnim vezama.

U jednom od intervjua izjavila je kako je njihova veza bila skandal u to doba i kako je zbog veze s komičarkom propatila njezina filmska karijera.

"Hollywood me nakon te veze stavio na crnu listu. Nisam deset godina sudjelovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrijednog 10 milijuna dolara", izjavila je Anne.

Od otkaza na velikom projektu spasio ju je kolega, legendarni glumac Harrison Ford, s kojim je glumila u romantičnoj komediji "Šest dana, sedam noći".

"On je moj heroj. Nazvao me jednog jutra i rekao da ga nije briga s kim spavam, već da moramo glumiti zajedno u komediji", prepričala je Heche.

Annenina tužna životna priča započela je još dok je bila djevojčica, kada ju je otac, inače također homoseksualac zlostavljao, a kada je 1983. godine preminuo od posljedica AIDS-a njezina se majka pridružila organizaciji Grupa obitelji koja se protivila istospolnim zajednicama.

Anne nije bila jedino dijete u obitelji. Imala je četvero braće i sestara od kojih je troje preminulo. Sestra Susan izgubila je borbu s tumorom na mozgu, Cynthia je preminula nedugo nakon rođenja zbog srčane mane, a brat Nathan je poginuo u prometnoj nesreći dok je bio srednjoškolac.

U svojim je memoarima "Call Me Crazy" opisala težak odnos s majkom, za koju je navela kako ju nije branila od oca zlostavljača i nije se brinula o njoj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche Anne Heche - 6 Anne Heche - 5 Anne Heche - 3 +10 Anne Heche - 2 Celebrity Preminula Anne Heche, na životu je održavali samo aparati, a tužnu je vijest potvrdila bliska prijateljica

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić Ivan Rakitić +21 Raquel Mauri i Ivan Rakitić Celebrity Ivan Rakitić i njegova Raquel ne kriju koliko vole luksuz, a skupi limeni ljubimac zamalo ih je zasjenio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene