TELEMACH DONOSI

Terapija plesom: Na pola puta do finala, a već su postali pravi plesači – talent ili sreća?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence +0 Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Galerija

Troje plesačkih amatera odradili su i sedmi sat od ukupno 12 sati besplatne plesne poduke u Školi plesa B Residence. S kojim izazovima se susreću i kako će se pripremiti za finalnu točnu koju žele izvesti što točnije pogledajte u videu.

Pogledaj i ovo Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu POKROVITELJ TELEMACH Otkrij svoj talent: Provjeri tko je osvojio 12 sati besplatne obuke u plesnom klubu B Residence

Esmeralda Slaviček, Karla Svečnjak i Kristian Josip Periš troje su kandidata koji su pobijedili na nagradnom natječaju Otkrij svoj talent. Time su dobili 12 sati besplatne edukacije u B Residence plesnom klubu, a na njima je da svoj talent razviju i pokažu svoj puno potencijal. Susreli smo ih na njihovom zajedničkom treningu, na pola puta do finala.

U prvih sedam sati poduke kandidati su vježbali osnovne korake, izolacije dijelova tijela, valove tijelom i ostale figure koje će činiti finalnu točku sinkroniziranom i zanimljivom gledateljima.

Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Foto: Nova Studio

Esmeralda upija sve savjete koje dobiva od mentorice na treninzima. Najvažniji savjet koji je odlučila primijeniti je opuštenost. Kako bi u hip-hop plesu izgledali dobro i povezano važno je biti opušten i pustiti tijelu da se kreće u ritmu. I mentorica Biljana Banjac kaže kako je opuštenost najveća Esmeraldina plesačka vrlina. Čini se kako Kristian Josip odrađuje sve kao od šale, a mentorica primjećuje kako je njegova prednost definitivno fizička sprema koja mu omogućuje da zahtjevne plesne scene odrađuje bez prevelikog fizičkog napora. Karlino iskustvo plesanja zumbe čini ju spremnom na nove pokrete, ali i na rad u skupini koji je za zajednički nastup jako važan.

Do nastupa ih dijeli još samo pet sati na kojima moraju uvježbati točku do savršenstva. U međuvremenu, dok nisu na treninzima, kandidati međusobno dijele iskustva i promišljaju od izvedbi te komentiraju jedno drugo putem video poziva.

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, a ujedno ubrzano razvija inovativnu 10 GIGA optičku mrežu, koja potpuno mijena korisničko iskustvo, odnosno čini ga ugodnijim.

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent Foto: Nova Studio

Njihovu finalnu izvedbu pratit će i mentori ostalih dviju škola koje sudjeluju u projektu Otkrij svoj talent, Husar & Tomčić i Traumatic Arts, a kako u tim školama napreduje edukacija, možete pogledati na poveznicama.

Pogledaji ovo Traumatic Arts - prvi sat Zanimljivosti Svila je izazov i za početnike i za one s iskustvom: ''Kad si gore visoko naglavačke, što god da ti je, zaboraviš na sve ostale brige''

Pogledaji ovo Kandidati na pola puta u Školi pjevanja Husar & Tomčić - 1 Zanimljivosti Kad laici uče pjevati: ''Mi kandidate promatramo kao sportaše koji su došli u ruke najboljih trenera i čekamo da zasjaju u svojoj finalnoj utakmici''

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene