Traži privatnost

Latino diva gradi kuću u Hrvatskoj? Projektira je arhitekt iz susjedstva koji isprva nije ni znao o kome se radi!

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 1 Salma Hayek +20 Salma Hayek - 1 Galerija

Mostarski arhitekt Amer Tanović otkrio je kako u Hrvatskoj gradi kuću za poznatu holivudsku glumicu Salmu Hayek, a da prvo nije ni znao da se o njoj radi.

Mostarski arhitekt Amer Tanović gostovao je u podcastu portala Bljesak.info ''Sredine'' te otkrio kako u Hrvatskoj na jednom otočiću dizajnira kuću za poznatu holivudsku glumicu Salmu Hayek.

Kako kaže, isprva nije znao da se radi o njoj, ali ni detalje ne želi otkrivati.
''Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smijem govoriti detalje, nije to nikako u redu'', rekao je.

''Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su. Znaju da sam ja u ovome dijelu i da imam projekte koje ovdje radim, pa su me zamolili da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi'', dodaje.

Salma će na nepoznatom otočiću pronaći svoj mir gdje bez paparazza i tjelohranitelja možete uživati sa svojom obitelji, a Amer je do ovog posla došao preko svoje matične tvrtke za koju je 17 godina radio u New Yorku.

Hayek nije jedina koja je prepoznala ljepote Hrvatske, a u našoj obali uživale su već brojne svjetske i holivudske zvijezde.

A osim Salme, Amer je dosad surađivao i s još nekim slavnim osobama, Madonnom i Marthom Stewart. A Madonna ga je posebno oduševila.

"Ona je jedna divna osoba. Nemojte misliti da je to čudna osoba. Na tom projektu je radilo svaki dan između 50 i 70 radnika i svaki dan je ona iz svog VIP restorana poslala ručak. Konobare bi poslala. Ta žena je počela s ulice. I ona se uvijek vraća na tu priču, kako je ona počela. Tako je i mene gledala. I ja sam počeo s istih ulica samo dolazeći odnekuda", rekao je Tanović.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 +27 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Opaki motor ostao je u sjeni golišavih i bujnih atributa jedne od najseksi Hrvatica, evo zbog kojih su prizora neki zaključili da savršenstvo ipak postoji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene