Malena Lilibet!

Kći Meghan Markle i princa Harryja proslavila je drugi rođendan: O njoj se zna tek nekoliko detalja, ali to nije spriječilo jednu stvar!

Princeza Lilibet s roditeljima Princeza Lilibet s roditeljima Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Lilibet s roditeljima - 1 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 +21 Meghan Markle i princ Harry - 2 Galerija

Princeza Lilibet proslavila je drugi rođendan, no detalji slavlja zasad nisu objavljeni, kao ni njezina nova fotografija.

Kći princa Harryja i Meghan Markle, malena princeza Lilibet, proslavila je svoj drugi rođendan, a društvene su mreže preplavile čestitke njoj u čast.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Iako njezini roditelji zasad nisu objavili nikakve detalje o proslavi, bez sumnje su to obilježiti na nezaboravan način. Jedan od kraljevskih stručnjaka ustvrdio je da će nakon proslave njezina prvog rođendana u Frogmore Cottageu u Windsoru Liliin drugi rođendan biti u potpuno američkom stilu, prenosi Daily Mail.

O njezinu se životu zna tek nekoliko detalja, Harry i Meghan ranije su ove godine pokazali da je krštena na intimnoj ceremoniji održanoj u njihovoj vili, a prošle su godine podijelili preslatke fotografije s proslave rođendana koje su sve raznježile. Bilo je to u vrijeme proslave zlatnog jubileja pokojne kraljice Elizabete.

Harry i Meghan priredili su joj opuštenu vrtnu zabavu s rođendanskom tortom, balonima i grickalicama, a na društvenim mrežama objavili su fotografije i izazvali oduševljenje svojih obožavatelja. Lilibet je na njima pozirala sa širokim osmijehom i već se jasno vidjela crvenkasta boja kose, kakvu ima i njezin otac Harry, a za svoj poseban dan nosila je svijetloplavu haljinu i bijelu mašnu u kosi.

Bila je to tek druga službena fotografija Lilibet nakon što su vojvoda i vojvotkinja ranije objavili božićnu čestitku na kojoj su pozirali s njom i sinom Archiejem. Snimio ju je fotograf i njihov prijatelj Misan Harriman, koji je prisustvovao rođendanskoj proslavi zajedno sa svojom obitelji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 2 +15 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 3 Arianna Ajtar - 1 +10 Arianna Ajtar - 2 Celebrity Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene