Ne može sve po njihovom!

Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 4 +18 Meghan Markle, princ Harry Galerija

Meghan Markle i princ Harry objavili su preslatke fotografije svoje kćeri Lilibet, koja je proslavila prvi rođendan.

Meghan Markle i princ Harry objavili su novu sliku svoje kćeri Lilibet, i to povodom njezina prvog rođendana, koji je proslavila u Velikoj Britaniji tijekom obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Harry i Meghan priredili su u Frogmore Cottageu opuštenu vrtnu zabavu s rođendanskom tortom, balonima i grickalicama, a sada su na društvenim mrežama objavili fotografije s proslave i izazvali oduševljenje svojih obožavatelja. Lilibet na njima pozira sa širokim osmijehom, sada se već jasno vidi kako ima crvenkastu boju kose kao njezin otac Harry, a za svoj poseban dan nosila je svijetloplavu haljinu i bijelu mašnu u kosi.

Ovo je druga službena fotografija Lilibet nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili božićnu čestitku 23. prosinca na kojoj su pozirali s njom i sinom Archiejem. Snimio ju je fotograf i prijatelj para Misan Harriman, koji je prisustvovao rođendanskoj proslavi zajedno sa svojom obitelji.

Prema pisanju britanskih medija, kraljica Elizabeta je upoznala svoju praunuku za vrijeme trajanja svečanosti obilježavanja platinastog jubileja, no navodno je zabranila da se njihov prvi susret ovjekovječi fotografijom ili snimi. Harry i Meghan su planirali angažirati privatnog fotografa, no rečeno im je kako nema šanse za to jer se radi o privatnom, obiteljskom susretu.

Par je Veliku Britaniju napustio prije vremena, odnosno prije službenog završetka obilježavanja jubileja, a nakon što su privatnim avionom stigli u Kaliforniju, snimili su ih paparazzi i uhvatili Harryja smrknutog i ozbiljnog izraza lica.

Lilibetina fotografija objavljena je nekoliko sati nakon što su princ William i Kate Middelton na društvenim mrežama objavili fotografije koje prikazuju skrivene trenutke s jubileja, uključujući i one nove malenog princa Louisa, princeze Charlotte i princa Georgea.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +27 Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Meghan i Harry prije vremena napustili Veliku Britaniju, a prinčev izraz lica govori sve o njihovu povratku kući

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene