Ajoj!

Pogledajte reakciju malenog princa Louisa kada je pomislio da ga je obitelj ostavila samog: "Nikada ne razočara"

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis - 2 Princ Louis - 1 Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis i kraljevska obitelj Princ William i Kate Middleton s djecom - 5 Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 +14 Princ Louis, Princeza Charlotte Galerija

Princ Louis ove je godine sudjelovao u svojoj prvoj tradicionalnoj šetnji kraljevske obitelji, a zabilježen je baš svaki njegov korak.

Najmlađi britanski princ Louis postao je glavna zvijezda među obožavateljima kraljevske obitelji nakon što se s obitelji pojavio u svojoj prvoj božićnoj šetnji i na misi, a detaljno se analizirao svaki njegov korak.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Tako je jedna obožavateljica na Twitteru objavila snimku u kojoj se vidi kako se slatki princ na trenutak uplašio i zbunio nakon što je pomislio da su ga roditelji William i Kate ostavili samog, pa je brzo potrčao prema njima kada ih je spazio ispred sebe.

"Princ Louis trči natrag do tate i svojega brata i sestre... i zadaje zaštitarima srčani udar!!!" napisala je korisnica Twittera Karen Anvil, koja je objavila video.

"Video je urnebesan", "Presladak je", "Nikada nas ne razočara", "Ovo je sve", "Ja njega obožavam", "Pravi je slatkiš, baš kao brat mu i sestra", "On mi je omiljeni", "Sladak je, ali sigurno se prepao", neki su od komentara.

Maleni je princ osvojio sve i u trenutku kada mu je za oko zapeo crtež medvjedića Paddingtona koji je dobio od pukovnika Johnnyja Thompsona, a sve su zabilježili i fotografi koji su se tamo našli. Nakon što ga je brzo pregledao, predao ga je mami Kate kako bi ga ona poklonila jednoj od djevojčica u blizini, dok su mu okupljeni čestitali Božić, a snimka je osvanula i na Twitteru.

"Slatki su", "Može se reći da je Kate prirodno pažljiva osoba", "Je li joj dao crtež da ga preda djevojčici pored sebe?", neki su od komentara korisnika društvene mreže.

Dok su članovi kraljevske obitelji ulazili u crkvu, zabilježen je i slatki trenutak bratske ljubavi dok je princ George pružio ruku kako bi vodio mlađeg brata, kojemu je to inače bila prva božićna šetnja. Unatoč tome što nikad prije nije sudjelovao, Louis je još jednom pokazao koliko se prirodno ponaša u javnosti dok se slatko nasmiješio kameri dok je ulazio u crkvu. Nestašni mladi princ uz to je uzeo i plišanu igračku Djeda Mraza koju je dobio od jednog obožavatelja i nije ju ispuštao iz ruke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 +25 Izabel Kovačić - 1 Celebrity Izabel Kovačić pohvalila se fotografijom iz izlaska i pokazala tko su njezini ljudi za zabavu

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen - 1 Fahriye Evcen - 2 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 14 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 13 +24 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 12 Celebrity Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Dok je princ Louis izgledao ljupko u crnom kaputu i kratkim hlačicama, kakve mladi prinčevi prema tradiciji nose do osme godine, njegova starija sestra Charlotte nosila je bordo kaput u kojem se pojavila u emisiji "Together at Christmas carol service" emitiranoj na sam Badnjak, a princ George tamnoplavo elegantno odijelo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene