prilagodba modernom dobu

Krunidba kralja Charlesa pa nečemu će se razlikovati od svih dosadašnjih u britanskoj povijesti, a razlog su društvene mreže!

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles - 1 Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +14 Kralj Charles III. - 2 Galerija

Na Twitteru je predstavljen službeni emotikon za krunidbu britanskog kralja Charlesa III.

Buckinghamska palača je predstavila službeni emotikon na društvenoj mreži Twitter za krunidbu kralja Charlesa III.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Šarolika sličica prikazuje zlatnu krunu svetog Edvarda ukrašenu draguljima i ljubičastim baršunom iz 17. stoljeća, koja će biti korištena na krunidbi novog britanskog monarha 6. svibnja.

Riječ je o prvom emotikonu izrađenom za britansku krunidbu s obzirom na to da je posljednja bila prije 70 godina kada je okrunjena kraljica Elizabeta II., odnosno prije pojave društvenih mreža, mobitela i interneta.

Palača je rekla da će se sličica na Twitteru pojaviti 10. travnja pri korištenju ključnih riječi "#Coronation, #CoronationConcert, #CoronationWeekend i #CoronationBigLunch".

Emotikon platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II. bio je korgi "PJ", pas koji je nosio krunu.

Sličica veselog korgija, omiljene pasmine preminule kraljice, pojavila se na službenog korisničkom računu monarhije na Twitteru uz poruku: "Upoznajte korgija PJ-a, naš emotikon za jubilej!".

PJ je nosio ljubičastu i platinastu krunu, što su bile boje jubileja, plazio je jezik i pojavio bi se svaki put kad su korisnici na Twitteru koristili ključne riječi vezane uz jubilej.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina pokazala s kim je proslavila Uskrs i fotografijom raznježila sve redom: "Čuvaj to blago!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene