Nevjerojatan luksuz!

Pogledajte stan u Miamiju za koji je Messi izdvojio sitnih 7 milijuna dolara, u dnevnom boravku imat će i lift s automobilom!

Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi - 3 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 2 Leo Messi - 6 Leo Messi - 3 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 2 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 3 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 3 +13 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Galerija

Jedan od ponajboljih svjetskih igrača, Argentinac Lionel Messi, nakon isteka ugovora s francuskim Paris Saint-Germainom karijeru nastavlja na američkom kontinentu gdje je potpisao ugovor s Inter Miamijem, klubom u vlasništvu Davida Beckhama.

Lionel Messi će uskoro sa svojom obitelji i preseliti u vreli Miami, a nogometaš je već pronašao i mjesto u kojem će živjeti sa suprugom Antonellom i troje djece, Thiagom, Mateom i Cirom.

Radi se o luksuznom apartmanu na dva kata u otmjenom Porsche Design Toweru na plaži Sunny Isles u Miamiju.

Ono što odmah zapinje za oko je činjenica da se zgrada može pohvaliti s tri lifta za automobile koji stanovnicima omogućuju parkiranje vozila u ostakljenom prostoru na istom katu kao i njihov apartman pa će tako Messi redovno moći uživati u pogledu na neki od svojih skupih automobila u vlastitom dnevnom boravku.

Ovaj sofisticirani stambeni neboder esencija je luksuznog življenja, ima 132 stambene jedinice od 250 do 500 četvornih metara s balkonima i pogledom na ocean, privatni restoran, privatno kino, ogroman bazen, najsuvremeniji spa i fitness centar, sobu za zabavu, virtualni golf teren, lounge bar i još mnogo toga.

Messi je svoj apartman u ovom luksuznom zdanju platio 7,3 milijuna dolara, a s obzirom na to da će u Miamiju po sezoni dobivati nevjerojatnih 50 milijuna dolara, Messiju je ovo prava sitnica.

Inače, osim ponude Inter Miamija, Messi je dobio i ponudu Saudijske Arabije gdje bi trenirao s Cristianom Rondaldom i gdje bi dobio još veću vrtoglavu plaću, ali Leo je tu ponudu odbio.

''Da mi je bitan novac, otišao bih u Saudijsku Arabiju. To mi se činilo kao puno novca, ali moja odluka je donesena zbog obitelji, a ne zbog novca'', rekao je.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. In Magazin, Jacques Houdek - 6 +21 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat Celebrity Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ''Izrasla je u pravu ljepoticu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 4 Shakira +25 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Celebrity Zbog ovog frajera Shakira je odbila i slavnog holivudskog glumca, a šuškanja o njihovoj vezi bliski izvor učinio je još glasnijim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene