Javila se nakon svega!

Popularna britanska pjevačica doživjela je veliki šok za vrijeme koncerta, od boli je odmah pala na koljena

Bebe Rexha - 2 Bebe Rexha - 2 Screenshot 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha - 3 Bebe Rexha - 1 Bebe Rexha - 2 Bebe Rexha - 1 Bebe Rexha - 7 Bebe Rexha - 6 Bebe Rexha - 5 Bebe Rexha - 4 Bebe Rexha - 3 Bebe Rexha - 2 +16 Bebe Rexha - 1 Galerija

Britanskoj pjevačici Bebe Rexhi na koncertu u New Yorku doletio je mobitel u glavu, a nepotvrđeni izvori rekli su da pjevačica ima čak tri šava.

Britanska pjevačica Bebe Rexha doživjela je bolno i neugodno iskustvo na koncertu u New Yorku.

Naime, 33-godišnjoj pjevačici je usred nastupa iz publike doletio mobitel u glavu zbog čega je brzo završila na koljenima te se rukama uhvatila za mjesto udarca iznad lijevog oka. Ubrzo su pjevačici u pomoć priskočili članovi njenog tima koji nisu odmah bili svjesni što se dogodilo.

Pjevačica je zatim sišla s pozornice, a viđena je i kako se u backstageu drži za lice s bolnom grimasom. Publika je za to vrijeme skandirala njeno ime u znak podrške, a liječnici su joj pružili pomoć.

Koliko je pjevačica ozlijeđena još nije potvrđeno, ali neki izvori tvrde da je zbog ozljede morala dobiti tri šava.

Snimke s koncerta brzo su se proširile društvenim mrežama, a svi fanovi podržali su je u komentarima te su ljuti na osobu koja je ozlijedila Bebe.

Pjevačica se dan nakon javila i na svom TikToku te je snimila kako izgleda dok je skidala crne sunčane naočale i pjevala vlastite stihove: ''Dobro sam i osjećam se dobro''.

Na lijevom oku vidljiv je podljev te je imala i flaster na obrvi, a da fanovi više ne brinu i u opisu je dodala da je dobro.

@beberexha

Im okay you guys 💖

♬ original sound - BebeRexha

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene