Zašto uopće dolaze?

Cure detalji posjeta Meghan i Harryja Britaniji, ona i ovaj put ima dobro osmišljen plan?

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +2 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Otkriveni novi detalji dolaska princa Harryja i Meghan Markle u Veliku Britaniju, a nekima zapravo nije jasno zašto uopće dolaze.

Prema pisanju britanskih medija dolazak Meghan Markle i princa Harryja u Veliku Britaniju očekuje se krajem tjedna dok svijet bruji o novom bombastičnom intervjuu vojvotkinje i njenom novom podcastu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Par se vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo po prvi put nakon proslave kraljičinog platinastog jubileja koja je bila održana u lipnju i nakon što je Meghan ovaj tjedan izjavila kako je poremetila dinamiku kraljevske obitelji samim postojanjem, a stručnjaci tvrde da se između između Windsora i Sussexesa vodi hladni rat.

Meghan i Harry imaju dva potvrđena angažmana u Ujedinjenom Kraljevstvu i jednan u Njemačkoj kako bi promovirali sljedeće Invictus Games.

Još uvijek nije poznato hoće li posjetiti kraljicu Elizabetu koja odmara u Balmoralu dok traje zabrinutost za njezino zdravlje, kao i prepirka oko njihova osiguranja s Ministarstvom unutarnjih poslova .

Par će posjetiti Manchester u ponedjeljak na One Young World Summitu gdje će se Meghan održati govor na ceremoniji otvaranja. Zatim će krenuti u Dusseldorf u Njemačkoj na događaj "Invictus Games 2023 One Year To Go" odakle će se vratiti u London na dodjelu nagrada WellChild.

"Njihove su ocjene u anketama već duže vrijeme užasne, postoji dubok rascjep s kraljevskom obitelji koji neće uskoro zacijeliti. Zapravo mi nije jasno zašto uopće dolaze", izjavio je za Daily Mail kraljevski komentator Richard Fitzwilliams.

PR guru i stručnjak za brendove Mark Borkowski rekao je pak kako očekuje da će Meghan iskoristiti ovo putovanje za dobivanje publiciteta.

"Ovo ostaje hladni rat između kuća koje su još uvijek u sukobu. Onima koji to prate izvana, čini se da se Meghan svakodnevno želi pojavljivati u medijima", zaključio je za Daily Mail.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene