Hit-video!

Obožavateljici serije "The Last of Us" osoblje hotela ispunilo pomalo bizaran zahtjev, pogledajte što ju je dočekalo u sobi!

Pedro Pascal Pedro Pascal Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Pascal The Last Of Us The Last Of Us The Last Of Us Pedro Pascal +0 Pedro Pascal (Foto: Getty Images) Galerija

Video jedne tiktokerice postao je viralan zbog posebnog detalja koji je oduševio obožavatelje serije "The Last of Us".

"The Last of Us" jedna je od trenutno najgledanijih serija, a koliko su ljudi zaluđeni njome najbolje otkriva video koji je postao hit na TikToku.

Pogledaj i ovo showbuzz Napeto je Holivudska elita stigla i u Čilipe, sudeći po njihovim izrazima lica ludo se zabavljaju dok njihove fotke obilaze svijet

Objavila ga je Ukrajinka Tetjana Curkova, kojoj je osoblje hotela u Rotterdamu ispunilo zahtjev koji im je poslala prije dolaska, pa ju je tako u sobi dočekala uokvirena fotografija glavnog glumca iz serije, Pedra Pascala.

"Pedro, ako ovo vidiš, oprosti", napisala je tiktokerica uz snimku u kojoj se uzbuđeno smije dok pokazuje pomalo bizaran detalj u hotelskoj sobi.

@noeim_ Pedro if you’re seeing this I am sorry #pedropascal #thelastofus ♬ Hey Sexy Lady [Feat. Brian & Tony Gold] - Shaggy

"Znači i ovo je moguće?", "Moram ovo probati", "Ovo je nevjerojatno", "Pedro je posvuda", "Ovo bi se i njemu svidjelo", neke su od brojnih reakcija na snimku koja je izazvala je pravu euforiju među fanovima serije i na TikToku je u samo nekoliko dana prikupila preko 2,7 milijuna pregleda. 

Inače, "The Last of Us" je HBO-ova apokaliptična serija, inspirirana istoimenom videoigrom koja je izašla 2013. godine, a zanimljivo je da je šestu epizodu serije režirala bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah Senidah - 2 Senidah Senidah - 4 +14 Senidah - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Senidah izgledala prije plastičnih operacija, isplivala je stara fotografija na kojoj je nećete prepoznati!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban, Igor Subotić Katarina Baban +21 Katarina Baban - 2 Celebrity Naša lijepa glumica objavila fotografiju s dečkom, kojeg rijetko pokazuje, a u vezi su već dugi niz godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene