Objavila i video!

Nikolina Pišek na svoj se način osvrnula kroz sve što prolazi: ''I neka te ne brine što o tome misli netko drugi...''

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Ristović - 4 Nikolina Ristović - 5 Nikolina Ristović - 6 Nikolina Ristović - 7 +22 Nikolina Ristović - 3 Galerija

Nikolina Pišek podijelila je sa pratiteljima video na kojem se sva sretna igra sa svojim psom u parku te naglasila činjenicu koliko je bitno ostati svoj u teškim trenucima.

Voditeljica Nikolina Pišek objavila je video na svom Instagram profilu u kojem se nasmiješena igra u parku sa svojim psom, a pored njega je stavila emotivan opis. 

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović ''Znam tko bi to blagoslovio'' Nikolina Pišek o teškom periodu u kojem se našla: ''Znam da će biti uspona i padova, ali...''

"Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi netko drugi, možda netko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti… I neka sve što se nakalemilo, i lijepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine što o tome misli netko drugi, treći, dvjestoti. Nije bitno što misli, nego tko misli…a svi znamo za sebe tko o nama ima pravo misliti", napisala je emotivno Nikolina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

A njezini pratitelji vjerno su podržali njezinu misao:

"Svi znamo za sebe, tko o nama ima pravo misliti", "Bravo, ja uvijek kažem da nije bitno što netko drugi misli", "Bravo Nikolina, samo naprijed, glavu gore", "Ovo je stvarno lijepo napisano, bravo".

Podsjetimo, Nikolinin suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz ranije veze ima kćer Mateu. 

Uzrok smrti, rat za nasljedstvo, optužbe svekra - teme su koje ne silaze s naslovnica medija u regiji. U udruzi Atina kažu da je Nikolina napadnuta isključivo zato što je žena, a sud javnosti obrušio se na ženu koja je u procesu žalovanja.

No poznate Hrvatice nedavno su javno na društvenim mrežama stale u njezinu obranu i pružile joj veliku podršku.

Nikolina trenutno s kćerkom Unom živi u Zagrebu. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence - 2 +7 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene