Uzbuđenje na maks!

Jedna od najljepših Hrvatica preslatkom fotografijom otkrila je spol drugog djeteta, a komentar joj uputila i baka!

In Magazin: Mia Žaja - 3 In Magazin: Mia Žaja - 3 DNEVNIK.hr 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 Mia Žaja Mia Žaja - 1 Mia Žaja - 2 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 5 In Magazin: Mia Žaja - 8 In Magazin: Mia Žaja - 9 +15 In Magazin: Mia Žaja - 10 Galerija

Mia Žaja podijelila je na Instagramu fotografiju svojeg trudničkog trbuščića i preuzbuđene kćerkice Eline.

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Žaja novom objavom otkrila je spol drugog djeteta.

Pogledaj i ovo Mia Žaja Baš lijepo! Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

Naime, ispod fotografije na kojoj je otkrila svoj trudnički trbuh te joj u krilu leži presretna kći Elina ustanovila je kako čekaju dječaka.

"Čekamo malog bracu", poručila je.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Komentar joj je odmah uputila njezina baka Anka Pojatina: "Iskreno se radujem ovoj lijepoj vijesti! Znači, po Božjoj volji bit ću još jednom prabaka."

Također, čestitao joj je i nogometaš Lovro Majer, ali i glazbenica Ana Rucner.

Podsjetimo, kćer Elinu Mia je rodila prošle godine u rujnu, a i tu lijepu vijest rado je sa svima podijelila putem društvenih mreža.

Mia i suprug Filip u braku su od rujna 2021. godine, a svoje sudbonosno da izrekli su na zagrebačkim golf-terenima.

Da je Filip njezin čovjek iz snova, znala je čim ga je ugledala.

''Ja sam to znala odmah. To je prvi čovjek na ovom svijetu kojeg sam upoznala i znala sam od tog trenutka da želim s njim zapravo sve. Ne mogu reći da mi je trebalo neko određeno vrijeme, onaj tren kad smo se upoznali, to je bilo to'', rekla je za IN magazin tada.

A koja je tajna uspješnog braka s obzirom na to da sa suprugom Filipom, uz ljubavne, dijeli i poslovne obveze?

''Ja mu pomažem u njegovu biznisu, on meni u mojem, ostvarujemo se, ali volimo imati odvojeno vrijeme i bez jedno drugoga, i mislim da je to ključ uspjeha'', izjavila je Mia.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +26 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda otkrila zašto se suprug Jakov s njom nigdje ne pojavljuje, ali i detalje njegova posebnog ženskog društva: "Vjerojatno je uživao!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene