"Nisam ga želio, ali sad..."

Isplivao pomalo bizarni video Marka Zuckerberga s proslave vjenčanja godine, evo čemu se to nikako nije mogao nadiviti!

Anant Ambani, Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 1 Anant Ambani, Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 1 X/Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani, Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 3 Anant Ambani, Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 2 Anant Ambani, Mark Zuckerberg i Priscilla Chan - 1 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 5 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 6 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 8 +0 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Galerija

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan bili su jedni od gostiju zabave povodom vjenčanja Ananta Ambanija i Radhike Merchant, a čini se da su i ostali bez teksta viđenom raskoši.

Osnivač facebooka Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan smiljeni su kako se dive satu Ananta Ambanija vrijednom milijun dolara tijekom raskošne zabave prije njegova vjenčanja, koju je kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump opisala očaravajućom, a koja se odvijala samo nekoliko metara od nekih od najsiromašnijih indijskih sirotinjskih četvrti.

To su samo neki od detalja zabave uoči srpanjskog vjenčanja 28-godišnjeg indijskog milijardera Ambanija, koja je održana u kući njegovih roditelja u Jamnagaru i koštala je oko 152 milijuna dolara.

"Znate da nikad nisam stvarno želio sat, ali nakon što sam vidio ovaj, pomislio sam 'satovi su cool', rekao je izvršni direktor Mete Zuckerberg u pomalo bizarnom videu snimljenom na raskošnom vjenčanju dok se njegova supruga našalila da bi ona i možda željela isti.

Video koji je na platformi X objavila indijska glumica Radhika Chaudhary prikazuje par kako očarano gleda u sat dok su se družili s ostalim gostima na zabavi koju su vodili Ambani i njegova zaručnica Radhika Merchant, a na čijem su se VIP popisu gostiju našli iBill Gates i Hillary Clinton. Sat je samo jedan od nekoliko u Anantovih vlasništvu, a koje je izradio ekskluzivni urar Richard Mille.

Anant bi se u srpnju trebao oženiti s Merchant, kćeri bogatih farmaceutskih mogula, a koji su na zabavu pozvali i Ivanku te njezinu obitelj, kao i legende Bollywooda Salmana Khana Shaha, Rukha Khana i Katrinu Kaif.

Ivanka nije odoljela silnoj raskoši pa je na društvenim mrežama podijelila zadivljujuće slike i snimke sa slavlja, na kojem je uprizoren i spektakularan vatromet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

Prema pisanju stanih medija zabava je koštala više od 150 milijuna dolara, a započela je nastupom Rihanne, čiji je dvosatni nastup navodno plaćen 6,3 milijuna dolara.

To nije prvi put da Anantova obitelj organizira raskošno vjenčanje, jer je 2018. godine navodno platila Beyonce 6 milijuna dolara da doleti na vjenčanje njegove sestre Ishe i održi privatni koncert za goste.

Pogledaji ovo Anant Ambani i Radhiki Mercgant Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

Što se buduće nevjeste tiče, 29-godišnja Merchant kći je milijardera Shrija Virena Merchanta, koji je izvršni direktor privatne zdravstvene tvrtke Encore Healthcare. S druge strane, Ambani je najmlađi sin Mukesha Ambanija, najbogatijeg čovjeka u Indiji i generalnog direktora Reliance Industriesa i prema Forbesu njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko vrtoglavih 116 milijardi dolara.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 +30 Salma Hayek - 3 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene