Ma godinu su samo broj!

Vjenčali su se zahvaljujući jednom autogramu, a razlika od 27 godina nije bila nikakva prepreka njihovoj ljubavi

David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts(Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) +0 David Hasselhoff (Foto: Getty Images) Galerija

Ljubavna priča Davida Hasselhoffa i Hayley Roberts počela je njezinom molbom za autogramom omiljenog joj glumca.

Glumačka zvijezde serije "Baywatch" David Hasselhoff rijetko kada se odvaja od svoje 27 godina mlađe supruge Hayley Roberts i trudi se uživati s njom u svako slobodnom trenutku.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Nekad velika zvijezda Evo kako danas izgleda Mitch iz ''Baywatcha'': Buran život na njemu je ostavio traga, ali još se dobro drži

Upravo je glumac koji danas slavi 69. rođendan zaslužan što je cijeli svijet prije devet godina čuo za nju, nakon što se našla u njegovu zagrljaju i nakon što su svima obznanili da se vole.

Par se vjenčao 2018. godine, a upoznali su 2011. godine kada je on snimao jedan reality show u Velikoj Britaniji, a jedan su od onih parova kojima velika razlika u godinama baš ništa ne znači.

Njihova je priča počela u trenutku kada ga je Hayley molila da joj pokloni svoj autogram, a on joj ga je obećao ako će s njim izaći na večeru, a sve ostalo je povijest.

2016. godine ju je zaprosio, a Hayley je u jednom od intervjua za magazina Hello izjavila kako je prosidba bila vrlo romantična i emotivna. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u susjednoj nam Italiji pred članovima obitelji.

Prije Hayley, David je bio u braku s kolegicom Catherine Hickland i Pamelom Bach s kojom je dobio dvije kćeri.

Inače, David se diljem svijeta glumeći Mitcha Buchannona u seriji "Spasilačka služba" još krajem 80-ih. Kao spasilac u crvenim kupaćima gaćicama osvojio je publiku, posebno žene, a ta mu je uloga obilježila cjieli život. Zanimljivo je da je serija otkazana nakon prve, premijerne sezone, no glumac je vjerovao da ima potencijal i uložio je vlastiti novac i postao njezin izvršni producent. Zbog toga je kasnije, kada je završilo njezino snimanje 2001. zaradio mnogo novca na emitiranju repriza.

2007. godine našao se u središtu skandala kada je internetom kružila snimka njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove kćeri Taylor Ann, koja ga je snimala i molila da se prestane opijati. David je kasnije objasnio da ga je kći napravila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen.

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su tada bile maloljetne. Dvije godine kasnije je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma.

David danas više ne glumi, već se posvetio produciranju i pjevanju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 +4 Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 2 Celebrity Iscrpljen, ali s osmijehom Mate Bulić se oglasio prvi put nakon 8 mjeseci i teške borbe s koronom, evo što je poručio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene