Rijetki bi to učinili

Zbog nje se odrekao onoga čemu drugi nisu odoljevali, a ona je uz njega ostala sve do posljednjeg trenutka

Rolling Stones (FOTO: Getty) Rolling Stones (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rolling Stones (FOTO: Getty) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 The Rolling Stones (Foto: Getty Images) Galerija

Charlie Watts i Shirley Ann Shepard u braku su proveli 57 godina, a on je slovio kao vjerni član Rolling Stonesa.

Vijest o smrti bubnjara i člana Rolling Stonesa , 80-godišnjeg Charlieja Wattsa rastužila je glazbeni svijet i obožavatelje kultnih rokera, prijatelje, a najteže je njegovoj obitelji koja u ovim teškim trenucima moli za privatnost.

Pogledaj i ovo Liam Gallagher (Foto: Getty Images) "Jako tužan dan" Evo kako se kolege opraštaju od Charlieja, među prvima se oglasio slavni bubnjar koji se proslavio kada i on

Charlie je iza sebe ostavio 82-godišnju suprugu Shirley Ann Shepard, koju je upoznao prije vremena najveće slave s bendom, točnije prije nego što je bend i postojao,  a ona je bila jedina ljubav njegova života. Vjenčali su se 1964. godine i u sretnom braku živjeli dugih 57 godina sve do njegove smrti, a 1968. godine dobili su kćer Seraphinu.

Inače, Charlie je bio poznat kao vjeran i odan suprug svojoj Shirley, čak i na svjetskim turnejama koje su znale biti poprilično razuzdane, no on se zbog svoje ljubavi odrekao druženja s grupijima i obožavateljicama koje su opsjedale ostale članove. Dečki su jednom prilikom posjetili i Playboyevu vilu, no prema pisanju The Suna Charlieja je u njoj više zanimala soba za igre nego žene. 

Tužna vijest iz Londona dolazi nekoliko tjedana nakon što je objavljeno da će Charlie propustiti turneju u SAD-u kako bi se oporavio od medicinskog zahvata, ali nije otkriveno točno kakvog. 2004. godine obolio je i liječio se od raka grla.

Charlie je član Rolling Stonesa bio od siječnja 1963. godine kada se pridružio Micku Jaggeru, Keithu Richardsu i Brianu Jonesu. Kao veliki ljubitelj jazza, pomogao im je da uz Beatlese postanu ikone i to hitovima koji su danas postali kultni poput "I Can't Get No Satisfaction", "Jumpin Jack Flash", "The Last Time", "Get Off My Cloud" i Sympathy for the Devil".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju The Rolling Stones (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 Rolling Stones (FOTO: Getty) Celebrity Član legendarnih Rolling Stonesa preminuo u 81. godini, tužnu vijest potvrdio njegov glasnogovornik

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene