Odlazak legende

Član legendarnih Rolling Stonesa preminuo u 81. godini, tužnu vijest potvrdio njegov glasnogovornik

The Rolling Stones (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju The Rolling Stones (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) +0 Rolling Stones (FOTO: Getty) Galerija

Charlie Watts preminuo je u 81. godini u bolnici u Londonu.

Bubnjar i član legendarnih Rolling Stonesa Charlie Watts preminuo je u 81. godini života, a tužnu je vijest potvrdio njegov publicist.

Pogledaj i ovo Mick Jagger, Melanie Hamrick Tko bi rekao? Poznat je kao veliki ženskaroš, ali navodno je ljubio i dvojicu članova svojeg benda, procurili su detalji o njegovim aferama s muškarcima!

"S ogromnom tugom objavljujemo vijest da je naš voljeni Charlie Watts preminuo. Preminuo je u londonskoj bolnici, okružen članovima svoje obitelji. Ljubazno tražimo da se u ovom teškom trenutku poštuje privatnost njegove obitelji, članova benda i bliskih prijatelja"", stoji u službenom priopćenju u kojem se navodi da je Charlie bio i dragi suprug, otac i djed te jedan od najvećih bubnjara svoje generacije.

Tužna vijest iz Londona dolazi nekoliko tjedana nakon što je objavljeno da će Charlie propustiti turneju u SAD-u kako bi se oporavio od medicinskog zahvata, ali nije otkriveno točno kakvog. 2004. godine obolio je i liječio se od raka grla.

Charlie je član Rolling Stonesa bio od siječnja 1963. godine kada se pridružio Micku Jaggeru, Keithu Richardsu i Brianu Jonesu. Kao veliki ljubitelj jazza, pomogao im je da uz Beatlese postanu ikone i to hitovima koji su danas postali kultni poput "I Can't Get No Satisfaction", "Jumpin Jack Flash", "The Last Time",  !Get Off My Cloud" i Sympathy for the Devil".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene