"Znači, ovo je vrh!"

Pogledajte fotke naših glumaca koje su u kratkom vremenu postale hit: "Muškarci klečali i molili da uspije"

Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Kerekesh Teatar/Facebook 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš i supruga Vika Jan Kerekeš sa suprugom Mia Kovačić i Jan Kerekeš - 3 Mia Kovačić i Jan Kerekeš - 2 Dino Rogić i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš +11 Ljubomir Kerekeš Galerija

Jan i Ljubomir Kerekeš objavili fotografije na kojima kleče usred vinograda pa nasmijali svoje obožavatelje do suza.

Naš televizijski i kazališni glumac Jan Kerekeš i njegov otac Ljubomir Kerekeš postali su pravi hit na društvenim mrežama nakon fotografija koje su podijelili, a koje su u kratkom roku postale viralne i izazvale puno smijeha i oduševljenja njihovih obožavatelja. 

Pogledaj i ovo Kad susjedi polude (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljiva situacija Kad sin glumi sina: ''Ne znam je li se to kome dosad dogodilo, barem iz perspektive oca''

"Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja", stoji uz objavu koju su podijelili na facebooku.

"Vrištim!", "Znači, ovo je vrh, ljudi, svaka vam čast, to je to", "Za to vrijedi klečati, fino izgleda, dobar tek, dečki", "Bravo! To su inteligentni muškarci", "Bravo dečki, vi ste pravi", "Ekipa, vi ste zakon. Ma ne zakon, nego kraljevi u smislu kao osobe", "Ma, vi ste genijalni" samo su neke od pohvala koje su dobili u komentarima.

Fotografije su osvanule na društvenim mrežama nakon što su ovog vikenda na glavnom zagrebačkom trgu muškarci klečali i molili da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput u badiću s izrezima prošetala plažom, pišu joj da je ljepotica i u najopuštenijem izdanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene